chyba-mikrofon

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
dLx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

chyba-mikrofon

Příspěvek od dLx »

dobrý den,

mám pc po reinstalaci, a blbne zvuk z mikorofnu, je to mozna tim ze jsem nahral spatný ovladac apod. ale vubec se v tom neorientuji. v everestu jsem lolalizoval cele svoje PC. odkaz , prosím o radu čím to muze být, jaký ovladac by se hodil na moji zvukovku (mikrofon mi nekdy jde, ale pak z niceho nic zacne chrcet, takze me lidi na druhe strane temer neslysi)

dekuji za info
Klaboor
Nováček
Nováček

Příspěvek od Klaboor »

skus sa poobzerat po ovladacoh na stranke Realteku na tvoje onboard HD audio...alebo na stranke vyrobcu tvojej maticnej dosky a ak uz ani to nepomoze tak to bude chyba mozno niekde v nastaveniach vo WIN alebo bude nieco s mikrofonom.....but bude vadny alebo bude problem z poskodenim kabla
prd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od prd »

zkus ten problem trosicku vic specifikovat, takhle to muze bejt klidne zlomenej kabel u mikrofonu.
dLx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dLx »

zapomel jsem napsat, mikrofony jsem zkousel uz tři, i mam v PC dva konektory na nej, a v obou to dela to samé

jestli by bylo spatne nastavené WIn, jak a kde bych to mohl upravit ? a po tech ovladacich na webu MB se mrknu, ale aktualizoval jsem vse (pak jsem zkousel i staré verze)

btw. muzete mi z toh o.txt souboru opsat jaky mam ten ''onboard HD audio''? se neorientuji moc, dík
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

dLx píše:btw. muzete mi z toh o.txt souboru opsat jaky mam ten ''onboard HD audio''? se neorientuji moc, dík
Nic takového jsem v tom výpisu nenašel. Lépe by bylo, kdybys napsal, jakou máš desku (výrobce + typ) -> pak už to je otázka jen pár vteřin googlení...

edit: nevšiml jsem si, že úplně dole je název desky -> takže to je, jak píše prd ALC 888.
Naposledy upravil(a) F1l1p dne úte 10. čer 2008, 16:09, celkem upraveno 1 x.
prd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od prd »

pokud sem z toho vypisu dobre vylustil nazev desky, tak bys tam mel mit Realtek ALC 888 . Jeste jedna vec, v jakejch programech ti ten mikrofon zlobi?
dLx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dLx »

používám TS (teamspeak), kdyz chvili mluvím, tak to pak zacne ''chrastit'' pak jsem zkousel Test zarizeni ve windows, a ten nezachytil zadny zvuk, pak to staci chvili nechat v klidu a zase jede TS i test zarizeni, po chvili ale o5 to samé, zkusím sem dát kompletní výpis z everestu abyste mi mohli rict co presne mam a co hledat, dik

//EDIT ZDE odkaz na kompletní výpis
prd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od prd »

neni potreba, pokud mas skladanej komp od HP, tak by to mela bejt presne ta zvukovka, kterou sem vypsal v minulym postu. V teamspeaku, pokud mas teda dobre nastavenou uroven snimani, zkus v nastaveni prohodit polozku sound driver( je tam volba wave/direct sound), kolikrat mi to pomohlo.
dLx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dLx »

s tim nastavením jsem si uz fakt pohral, nekolikrat, kdyz jsem mel PC nové, tak to blblo, tak za 2 mesice uz to bylo ok, pak jsem musel znovu reinstal PC, zase to 2 mesice blblo a pak porad ok, a ted zase, ale cekat takovou dobu (neni smerodatna), podle me se vzdy za tu dobu do PC stahlo neco co tomu pomohlo, ale nevim co

/komp je bohuzel z ElctroWorldu, od Packard Bell
dLx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dLx »

podle rady na Realtek ALC 888 taham tohle, snad to pomuze
prd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od prd »

dLx píše:s tim nastavením jsem si uz fakt pohral, nekolikrat, kdyz jsem mel PC nové, tak to blblo, tak za 2 mesice uz to bylo ok, pak jsem musel znovu reinstal PC, zase to 2 mesice blblo a pak porad ok, a ted zase, ale cekat takovou dobu (neni smerodatna), podle me se vzdy za tu dobu do PC stahlo neco co tomu pomohlo, ale nevim co

/komp je bohuzel z ElctroWorldu, od Packard Bell
jo sry ani nevim jak se mi povedlo zamenit HP za packard bell, ale tak stane se:))
dLx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dLx »

tak, už to mám odzkoušené (ty kodeky) a nepomohlo to, bohuzel, a dost mi to vadí, nemáte nekde jeste nejakou radu ?
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“