-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Skeeter
- Začátečník

Kdyby nekdo zvazoval odmigrovat ze sveho serveru tak nase guilda prijma novy tvare
Horda - EU realm Aszune a guilda Neutral Order of Chaos. Potrebujem hlavne aktivni raidery nebo lidi ktery zajima raidovani a postavu jeste nemaj. Mame zkusenosti z vetsiny 25manu krom BT/MH, ten se samozrejme planuje casem....kdyz bude mit nekdo zajem tak bud ve hre nebo pres PM rad podam informace
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- james7
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No na pvp/pve urcite dual wield (dve pomale zbrane kvuli 3 sec cd na wf), 2h je for fun do BG.Rajče píše:Ehm...rozjel jsem enha shamana a mám dotaz na někoho, kdo ho hraje: dual wield, nebo 2H zbraň ? Většina enha shamíků, co potkám má dual wield, ale dneska třeba jsem potkal full venge shamana včetně venge 2H kladiva, takže si říkám, že musej bejt situace, při kterejch se 2H hodí víc...na netu jsem našel ledaccos, ale většinou jsou to návody jaký kouzla házet na jakou zbraň, atd...
btw tu je bible enha shamanu
http://elitistjerks.com/f47/t20765-shaman_enhancement/
- Rajče
- Mírně pokročilý

- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Perfect_
- Začátečník

Konečně
... (I když jedu pve, tak něco se sem tam hodí.)
Arena Season 4 Announced - June 24
We’re currently planning to end the third Arena season and begin Arena Season 4 on June 24, 2008 ( June 25th in Europe). This exciting Arena season will introduce the Brutal Gladiator set, and will also allow players to purchase Arena Season 2 items using the honor system. Please note that we will be resetting all Arena team and personal ratings. Players will still retain their Arena points and teams with this reset. The team and personal rating will simply be reset to the default 1500, allowing all teams to once again compete for top honors with a fresh start.
Also, with the end of the third season, players on the top teams from each battlegroup will receive their end-of-season rewards. These include Arena-specific titles that they can display proudly until the end of the new season, and, for the best of the best, an Armored Nether Drake. Please also be aware that with the end of the current season, all previous end-of-season titles will be removed.
Arena Season 4 Announced - June 24
We’re currently planning to end the third Arena season and begin Arena Season 4 on June 24, 2008 ( June 25th in Europe). This exciting Arena season will introduce the Brutal Gladiator set, and will also allow players to purchase Arena Season 2 items using the honor system. Please note that we will be resetting all Arena team and personal ratings. Players will still retain their Arena points and teams with this reset. The team and personal rating will simply be reset to the default 1500, allowing all teams to once again compete for top honors with a fresh start.
Also, with the end of the third season, players on the top teams from each battlegroup will receive their end-of-season rewards. These include Arena-specific titles that they can display proudly until the end of the new season, and, for the best of the best, an Armored Nether Drake. Please also be aware that with the end of the current season, all previous end-of-season titles will be removed.
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
ntb i5, etc.
- Rajče
- Mírně pokročilý

- Skeeter
- Začátečník

- Perfect_
- Začátečník

- Rajče
- Mírně pokročilý

- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

- VictimCZ
- Začátečník

-
S3 sety byly do nedavna colne koupitelne za goldy. .stacilo dat nejakemu tymu par set goldu a ti vam prodali jak rating tak body na gear. takze ja osobne nevidim cokoliv z S3 jako neco co dokazuje kvalitu. je to pouhy obchodni artikl.. sezona 4 uz bude jine kafe. tam uz o neco pujde.. protoze jiz nejde nadale obchodovat s bodama a ratingem jak to slo drive.Rajče píše:Přesně tak...lamy S2 nafarmí, ale bude to vidět, že jsou lamy...lepší budou mít S3 a ti nejlepší (a těch nebude mnoho) budou mít S4...S1 už bude fakt slabá (něco jako teď byl gear za repku)...
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
- Vodnik
- Začátečník

-
- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Lvli locka jako Aff a chod s voidem. Nevim co si expil předtím, ale asi budeš čučet.
Pošleš voida, hodíš dotky, dáš life tap a life drain, tak aby si před koncem měl full HP a dorazíš Drain Soul upraveným z talentů, takže vrátí 15% many (myslim, že 15%) => mob bude mrtvý a ty budeš mít full HP a many.
/Edit
Taky můžeš zkusit demonology, ale to až od lvl 51 až budeš mít felguarda. Ale já bych se přikláněl spíš k affli.
Pošleš voida, hodíš dotky, dáš life tap a life drain, tak aby si před koncem měl full HP a dorazíš Drain Soul upraveným z talentů, takže vrátí 15% many (myslim, že 15%) => mob bude mrtvý a ty budeš mít full HP a many.
/Edit
Taky můžeš zkusit demonology, ale to až od lvl 51 až budeš mít felguarda. Ale já bych se přikláněl spíš k affli.
- VictimCZ
- Začátečník

-
taky bych doporucil afli. uplne samostatna postava defakto nikdy se nepotrebuje zastavit pokud nemas potrebu nukovat kazdeho moba tak zabijis nonstop bez potreby pit ci jist. tam kde lidi chodili v 5 jsem chodil jako lock sam.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
- Rajče
- Mírně pokročilý

- susman
- Nováček

-
Jo taky se mi dobře exipilo dobře vubec nemusíš restovat a když ty mana přece jen klesne odpalíš shamanistic rage a je to.Rajče píše:Tak se svym šamíkem jsem už na 65 a musim říct, že water shield je narosto úžasný kouzlo...doteď jsem tak po každym 4-tym mobovi během questění musel pít...teď už nemusim pít vůbec
...luxus...
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

když jsem to ještě hrávál, tak jsem měl end game resto shamana a s updatovaným water shieldem bylo healování konečně radost a ne utrpení a čekání na cd flašek... Dělal jsem ve 2 guildách cl shamanů a nebral jsem na raidy shamíky, kteří mi po pár minutách boje říkali, že nemají manu, proto nehealujíRajče píše:Tak se svym šamíkem jsem už na 65 a musim říct, že water shield je narosto úžasný kouzlo...doteď jsem tak po každym 4-tym mobovi během questění musel pít...teď už nemusim pít vůbec
...luxus...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- oyza
- Začátečník