12357Kč s DPH
http://www.svet-it.cz/product.aspx?id=171024
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Ale pokud ji zavřu tak teplota vzroste,přeci nebudu mít otevřenou skřň 24/7 aby mi do ní sedal prach.A druhá věc je,že ted' když je léto,je pokojová teplota tak o 8-10 stupňů vyšší,tedy i teplota komponentů vzroste.Nedivil bych se,kdyby se takovýto stroj v létě přehříval a restartoval s teplotou kolem 110 stupňů.barco píše:4x9800GX2 @ air majú pri otvorenej bočnici teplotu 100°C, takže ani tieto tri krasavice by sa pri dobrom airflowe nemali usmažiť
Ale to už me hodne OT ...

Sicco2 píše:Ale pokud ji zavřu tak teplota vzroste,přeci nebudu mít otevřenou skřň 24/7 aby mi do ní sedal prach.A druhá věc je,že ted' když je léto,je pokojová teplota tak o 8-10 stupňů vyšší,tedy i teplota komponentů vzroste.Nedivil bych se,kdyby se takovýto stroj v létě přehříval a restartoval s teplotou kolem 110 stupňů.barco píše:4x9800GX2 @ air majú pri otvorenej bočnici teplotu 100°C, takže ani tieto tri krasavice by sa pri dobrom airflowe nemali usmažiť
Ale to už me hodne OT ...
Takže je možné udržať teploty aj 4x 9800GX2FASTRA píše:Eventually we found an easy solution: keep the side panel open. When FASTRA is open, the GPUs are able to dispose their heat. Eventually we will place an extra fan in the side panel.

tak už aby tu byla ta recenze.OBR píše:Chlapi neblaznete, ta karta je o vic nez 50 procent vykonejsi nez 8800 GTX ...

No to by znamenalo, ze pokud je s 8800GTX ve hre prumer 50 fps, tak s GTX 280 to bude 75fps coz buhvi jaky narust neni.... sak uz ted je GX2 o 40-50% rychlejsi jako GTX ne? Tak jak je to pak s GX2? Kdyz uz rozhazujes procenta moh bys je nastinit i v pripade GX2...OBR píše:Chlapi neblaznete, ta karta je o vic nez 50 procent vykonejsi nez 8800 GTX ...

Tak ten tvuj priklad je spatnej, ber to tak tam kde ti hra jela do ted treba 22fps pojede ted lepe hratelnejch 33.Tomco píše:No to by znamenalo, ze pokud je s 8800GTX ve hre prumer 50 fps, tak s GTX 280 to bude 75fps coz buhvi jaky narust neni.... sak uz ted je GX2 o 40-50% rychlejsi jako GTX ne? Tak jak je to pak s GX2? Kdyz uz rozhazujes procenta moh bys je nastinit i v pripade GX2...OBR píše:Chlapi neblaznete, ta karta je o vic nez 50 procent vykonejsi nez 8800 GTX ...

kolik kusů?Radim Štěpanec píše:Ty ceny jsou krásné, já budu mít zítra Asus 280GTX za 12500