CS lagy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Nj, 4 roky už je hodne dlhá doba bez reinstallu, Widly už budú poriadne zas*até ... Doporučujem zazálohovať, formát, reinstall, nahodiť ovládače, potom CSko a vyskúšať ;-)
.
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

reinstaluj winy a bude to dobry
(stejne se tobe a mnohym dalsim seka cs kvuli tem debilnim updatum od valve)
KDO mi odebral moji zlutou kartu
showE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od showE »

To bude tezsi, nemam origos a ztratil jsem cd s winy...
showE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od showE »

Jine rady?
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

KUP SI ORIGO WINDOWS a pak se s tebou budem bavit dal
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

nj crackly WIN :)
kup si original WIN XP home stojej par korun nahod posledni SP3 a pobezi to urcite jak po masle. pri dnesnich cenach OS nechapu lidi co maj nelegalni WIny. DOby kdy WIN XP staly 5 tis sou davno pryc.
showE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od showE »

LOL ve winech to neni... a neni to crackla verze, je to od znamyho co v tom dela.... winy jedou uplne v pohode... chyba bude v necem jinem... 8)
showE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od showE »

Zjistil jsem zajimavou vec, kdyz je spustena hl.exe, tak vykon pocitace (cpu) jde na maximalni hodnotu....Ty lagy budou asi tim..
Upnul jsem screen s vykonem cpu:

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahni/34078/cpu_nestiha.JPG_46.82KB.html
Drive me tohle cpu nedelalo, nevim cim to je... dik za rady 8)
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

zasvinenej system
vim o cem mluvim

udelej reinstal stejne ti nikdo nic jinyho neporadi
dandafr
Nováček
Nováček

Příspěvek od dandafr »

mám podobný problém... CS mi ještě před týdnem normálně jelo a najednou, BUM a pokaždé když se připojím na jakýkoliv srvr tak se mi to seká... nejsou to normální lagy... vypadá to jako když to nestíhá PC nebo grafárna...
a od té doby mi blbne i zvuk, tedy, zvuk normálně jede akorát je tam ozvěna a ozívá se do toho takové chrčení... sluchátkama a ani bedínkama to není protože když si pustím music tak to nic podobného nedělá... ae když pustím CS tak BUMBUMBUMBUBM a všechno je v pr....joa viry v PC nemám... :) a rinstal sem prováděl zhruba před půl rokem
Master1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Master1 »

mam stejnej problem jako dendafr, pc sem reinstaloval pred 2 dny, directy a opengly mam nejnovejsi, stejne tak i drivery ke GK(catalyst 8.6) a AMD optimizer. Predtim(pred reinstalaci) me to nikdy nedelalo
dandafr
Nováček
Nováček

Příspěvek od dandafr »

mno, lidi tak se to zhruba tejden po tom spravilo a přitom sem s tim nic nedělal...
ae mám inej problem :D LAGY!!!
internet není pomalej (zhruba 1560 kb/s) a při tom mám strašne lagy...
např.: ping .: 24, 35, 68, 264, 389, 495, 820, 630, 251, 320, 316, 323, 216, 98, 60, 34, 33, 32 a pak zase znova :( pls co stim ??
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

lagy...dala vam to peaky pri fullautu? nebo stale?

1. reinstal win /nacisto format/
2. nejnovejsi ovladace k chipsetu a grafice
3. nastavit univerzalni hodnoty: rate 20000; cl_updaterate 71; cl_cmdrate 71; ex_interp 0.1; cl_rate 9999; fps_max 101
nejake vysvetleni ratu tady http://cgv-milovice.wz.cz/cs/rates.html
4. lagy muze zpusobovat nekvalitni pripojeni /napr. UPC je po zruseni dat limitu dost spatne/
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

seky

Příspěvek od fiLL-kiLL »

nevim jestli myslíte ten problém, že hra chvíli nereaguje, hodně lidí to řeší, každopadně stačí nastavit při spuštěné hře správce úloh(ctrl+alt+dlt) a tam nastavit pro hl.exe nízkou prioritu a problém zmizne
je to zajímavý problém a nevím čím je způsoben, ale tohle zaručeně pomáhá, hrával jsem s tím skoro rok, než jsem si koupil nové PC kde to již nedělá
slax
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: CS lagy

Příspěvek od slax »

LOL.. urcite reinstall..to vsechno vyresi 4roky furt jedny wokna.. paneboze to ja bych mel lagy i v mariu..a co jine hry ? taky se ti sekaj ?
MOTHERBOARD: ASUS K8N4E-SE soc.754 nForce4 CPU: AMD ATHLON 3200+ Venice 512KB L2 Cache RAM: Kingston PC 3200 1x 512mb CL 3.0 1x 1gb CL 2.5
GK: ATI HD 2600xt MSI CORE:800Mhz MEMORY:700Mhz 256MB DDR3 CASE: COOLERMASTER Elite 331 PSU: REDSTAR LC-B400ATX 400w (upgrade brzo) HDD1: Segate ST3120811AS 120GB HDD2: Segate ST3320620AS 320GB
TV OUT: Leadtek WinFast TV2000XP Global Wifi: TP-LINK TW-WN510G Atheros Monitor: BENQ FP71G+ 17
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“