GT200 - informace, spekulace

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Mohl bych poprosit, zda bys mohl napsat, zda je v balení karty redukce na 8pin napájecí kabel? Děkuji
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Budu mít GTX 280 už v sobotu, tak napíšu co balení obsahovalo :)
Net
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Net »

spajdr píše:Budu mít GTX 280 už v sobotu, tak napíšu co balení obsahovalo :)
potvora jedna! aj ja chcem uz :lol:
Procesor: Intel Core i5 13600k @ 5,1Ghz / Noctua NH-D15 G2 | Operačná Pamät: Corsair Vengeance LPX 2x16GB 3200MHz DDR4 15-17-17-35 1,35V CL15 | Matičná Doska: ASUS ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4 | Grafická Karta: PALIT GeForce RTX 5070 Ti GamingPro-S 16G
Zdroj: EVGA SuperNOVA 750 G2 | Skrina: ColerMaster HAF X | Pevný Disk: Samsung 850 EVO 250GB | Samsung 860 EVO 1TB | 2xWD 4TB RED | Monitor:
32" ASUS ROG Swift PG329Q | Operačný systém: Windows® 10 PRO 64-bit CZ | Audio: YAMAHA Receiver RX-V367 Ti + Creative Sound BlasterX AE-5 + JAMO S606 + JAMO S602 + JAMO S60CEN

ASUS N61VN: Procesor: Intel Core Duo 2 T7450 2,13ghz / 1,125V | Operačná Pamät: 2x2 DDR3 1066Mhz | Čipová sada: Mobile Intel® PM45 Express Chipset +ICH9M | Displej: 16" HD (1366x768) | Pevný disk: SSD Crucial BX200 480GB | Grafická karta: Nvidia Geforce GT240M 1GB DDR3 | Operačny systém: Windows® 10 Home 64-bit CZ
Radim Štěpanec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radim Štěpanec »

Tak z první várky není už nic, prodáno za 5min :o
X2 4800+, 2GB RAM, MSI 6150
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

heheh, a pak ze nebude zajem ... 8-)
EllE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od EllE »

Teda jestli bude chtit 5x reset jen proto aby se nahodila jako GX2, tak fakt nevim :D
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Docela cumim jak jsou lidi zmasirovani reklamou schopni koupit zajice v pytli. O karte se nevi prakticky nic (krome toho ze je draha, strasne zere a topi a ma malou vyteznost), zadny testy nikde nejsou, ale lidi je kupujou... nechapu :stupid:
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

axloth píše:Docela cumim jak jsou lidi zmasirovani reklamou schopni koupit zajice v pytli. O karte se nevi prakticky nic (krome toho ze je draha, strasne zere a topi a ma malou vyteznost), zadny testy nikde nejsou, ale lidi je kupujou... nechapu :stupid:
Taky to moc nechapu. Ale asi jim to dela dobre, ze maj to nejvykonejsi na trhu a muzu machrovat, ze to maj o par dni driv. By me zajimalo jestli jsou vubec dospeli, se mi ani nechce verit ze by dospelej clovek mohl takhle nakupovat. Mozna je to jedinej duvod ja se udelat stastnym ... Ale me osobne to taky zajima jak to bude vykony, kdyz jednou se hlasi to a podruhy zas neco jinyho ale moc dobre to u nvidie ani ati nevidim myslim ze obe jsou dost precenovany, jen to ze nvidia zlevnuje tak v tom musi byt zakopanej nejakej pes.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

zakopanyho psa vykopeme společně v pondeli a uvidime proc nvidia zlevnuje a hlavne co jeste chysta!
Tomco
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomco »

OBR píše: a hlavne co jeste chysta!
280 GX2 ? 8-)
Dava_C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dava_C »

m1na píše:
axloth píše:Docela cumim jak jsou lidi zmasirovani reklamou schopni koupit zajice v pytli. O karte se nevi prakticky nic (krome toho ze je draha, strasne zere a topi a ma malou vyteznost), zadny testy nikde nejsou, ale lidi je kupujou... nechapu :stupid:
Taky to moc nechapu. Ale asi jim to dela dobre, ze maj to nejvykonejsi na trhu a muzu machrovat, ze to maj o par dni driv. By me zajimalo jestli jsou vubec dospeli, se mi ani nechce verit ze by dospelej clovek mohl takhle nakupovat. Mozna je to jedinej duvod ja se udelat stastnym ... Ale me osobne to taky zajima jak to bude vykony, kdyz jednou se hlasi to a podruhy zas neco jinyho ale moc dobre to u nvidie ani ati nevidim myslim ze obe jsou dost precenovany, jen to ze nvidia zlevnuje tak v tom musi byt zakopanej nejakej pes.
12000 neni moc pro člověka který si vydělává... sám jsem měl taky takový názor, dokud jsem byl student...
fobos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fobos »

Tomco píše:
280 GX2 ? 8-)
s 65nm G200 tazko :wink:
Dava_C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dava_C »

Tomco píše:
280 GX2 ? 8-)
protože neni co hrát, tak čekám co 4870x2 ale tohle by byla bomba :)
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

OBR píše:heheh, a pak ze nebude zajem ... 8-)
to ze radim stepanec proda 2 karty, ze si jednu koupi spajdr a jeste ten druhej uzivatel tady neznamena ze o ne je zajem
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

Dava_C píše:
m1na píše: Taky to moc nechapu. Ale asi jim to dela dobre, ze maj to nejvykonejsi na trhu a muzu machrovat, ze to maj o par dni driv. By me zajimalo jestli jsou vubec dospeli, se mi ani nechce verit ze by dospelej clovek mohl takhle nakupovat. Mozna je to jedinej duvod ja se udelat stastnym ... Ale me osobne to taky zajima jak to bude vykony, kdyz jednou se hlasi to a podruhy zas neco jinyho ale moc dobre to u nvidie ani ati nevidim myslim ze obe jsou dost precenovany, jen to ze nvidia zlevnuje tak v tom musi byt zakopanej nejakej pes.
12000 neni moc pro člověka který si vydělává... sám jsem měl taky takový názor, dokud jsem byl student...
no nevím, vydělávám slušně, dovolit bych si to mohl, ale dát dvanáct litrů za kartu, obzvlášť v dnešní době a při dnešním výkonu mainstreamu mi přijde jako zvrhlost, to raději ty prachy investuju do něčeho, kde se opravdu projeví ...
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

To bys musel vedet, kolik desitek lidi bombarduje vsechny VO v CR a karty zadaji ...

Nene, Nvidia ma v rukavu jeste neco jineho ... uvedeni je snad jeste v tomto mesici ...
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Jak já říkávám, radši dám prachy do PC než do protivné baby :-D

Sice grafika je celkem drahá, ale při vzpomínce jak jsem dával kdysi za Hercules Radeon 9700Pro 16500Kč, tak 12500Kč už je dnes směšných.
No a taky prodávám stávající grafiky (už vlastně jenom jednu) takže doplatím pak něco přes 4000Kč a mám novou . S mým platem mě opravdu pár tisícovek navíc nebolí. Pro mě je podstatné to, že to je rychlejší než 9800GX2.
Ty kusy co už má pár VO tak jsou vesměs rozebrány mezi VIP zákazníky a zbytek si vzali jako vždy lidé přímo z VO, kdo ví jak to teda vůbec bude z dostupností.
Tomco
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomco »

Nechapu furt ty kraviny "aj tak neni co hrat" Jako reknete mi proc mam v AoC ve meste plnem lidi a NPC s GX2 20 FPS a input lag jak prase pri vsem na high 1920:1200 16x AA 16x AF.... je co hrat a kazde mozne vylepseni se pocita :wink:

Viz http://enthusiast.hardocp.com/article.h ... VzaWFzdA== . Proste jak GX2, tak Radeon X2 tuhle hru na uplnem maximu nezvlada.... takze to neni jen o tom s jakymi to FPS se budu potloukat mezi palmama v jedne z nejrozmrdanejsich her stoleti...
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

OBR píše:To bys musel vedet, kolik desitek lidi bombarduje vsechny VO v CR a karty zadaji ...

Nene, Nvidia ma v rukavu jeste neco jineho ... uvedeni je snad jeste v tomto mesici ...
Něco zajímavějšího, než optical shrink G92?
Nejlepší moderátor ve výslužbě
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Spíš ono kdo ví, co to zase bude. Pač OBR v poslední době a jeho vize budoucnosti jsou jaksi mimo a z vysoký nezdolný hory je vrchovina pak...
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“