Ahoj, mam tu takovou teoretickou otazku
Mam desku s 2 Xeonama a mam moznosk koupit levne jeden novejsi
Otazka je jasna, pojede to i kdyz tam bude kazdej procesor jinej ?
FSB by mely stejny
Dva ruzny Xeony v jedny desce LGA771
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

Dva ruzny Xeony v jedny desce LGA771
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- Stano K.
- Středně pokročilý

- viky58
- Černá karta

-
- socket
- Začátečník

- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pred rokem jsem si hral s jednim malym serverem, kde někdo už od výroby osadil dva různý xeony (typ desky a co to bylo za xeony si nepamatuju), ale vim, ze se ty xeony od sebe lisili pouze nasobicem, pritom když byli osazeny, tak meli vychozi frekvenci nastavenou stejnou...
Taky jsem se divil, že to funguje, ale asi urcite bude zalezet na zakladni desce, která si s tim musí poradit. Takže z toho mě plyne, že možné to teoreticky je (videl jsem to a fungovalo to), ale to vubec nemusí znamenat, že tobe to pojede
Ja bych to zkusil, posrat tím nic nemůžes.
Taky jsem se divil, že to funguje, ale asi urcite bude zalezet na zakladni desce, která si s tim musí poradit. Takže z toho mě plyne, že možné to teoreticky je (videl jsem to a fungovalo to), ale to vubec nemusí znamenat, že tobe to pojede
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja bych rekl, ze musi mit moznost nastavit stejny nasobic.. Coz pokud meli EIST tak to slo urcite..
viky: treba nektery nebyli odemceny a nektery jo a nasobice si srovnavali.
Tez jsem mel 2xP II (to pred Katmaiem), jedno 233 a druhy 266, ale meli otevreny nasobic, takze jsem z nich vytah i 350MHz
viky: treba nektery nebyli odemceny a nektery jo a nasobice si srovnavali.
Tez jsem mel 2xP II (to pred Katmaiem), jedno 233 a druhy 266, ale meli otevreny nasobic, takze jsem z nich vytah i 350MHz
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů