dva monitory z jedné grafiky

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Nováček

dva monitory z jedné grafiky

Příspěvek od Age »

zdravím.Mám prozbu chtěl bych udělat aby na dvou monitorech byla na každém znich samostatná plocha.jde to nějak udělat?prostě mít dvě plochy z jedné grafiky.já vím že jde udělat že jeden monitor je primár a druhej sekundár ale to je mi nanic.

jestli to jde nějak udělat tak prosím poradte
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Muzes mit bud
1- KLON - tedy dve stejne plochy
2- Roztazenou plochu pres oba displeje. muzes mit full screen hru pres oba
3- Dual displej tedy dva nezavisle monitory s tim ze na jeden si natahnes listu systemu a na druhem uz mas jen volnou plochu, aplicace si mzues pretahovat na libovolny displej. pokud v tomto rezimu dasl ru ve full screenu pusti se na primarnim monitoru a druhy zhasne

pokud jako chces mit dve listy s tlacitky START tak to fakt nejde
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
miskoboss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od miskoboss »

ja mam situaci 3 jak tady popisoval wallot a nemuzu si to vynachvalit

ani jeden monitor s obrim rozlisenim nevyda za dva samostatne stojici!!

vracet zpet na jeden monitor se potom skoro neda
Apple Macbook Pro 13" late 2011 - přejděte na Apple
Nováček

Příspěvek od Age »

ano to vím,já právě chci hrát hru lineage 2 na každém monitoru zvlášt a teda jediná možnost jak to udělat je to přetáhnout z primáru na sekundár ale to mi nejde jelikož hra se automaticky spustí na full screen a přetáhnout nejde a bojím se toho že se může stát i to co se děje s tím že hru spustím a na druhý si přetáhnu ICQ hraju a jakmile chci psát tak přejedu na druhej monitor ale kliknu tam na okno a hra se mi shodí do okna :(
miskoboss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od miskoboss »

Age píše:ano to vím,já právě chci hrát hru lineage 2 na každém monitoru zvlášt a teda jediná možnost jak to udělat je to přetáhnout z primáru na sekundár ale to mi nejde jelikož hra se automaticky spustí na full screen a přetáhnout nejde a bojím se toho že se může stát i to co se děje s tím že hru spustím a na druhý si přetáhnu ICQ hraju a jakmile chci psát tak přejedu na druhej monitor ale kliknu tam na okno a hra se mi shodí do okna :(
to co popisujes je uplne normalni
proste windows prepina jakoby okna, to ze ti zmizi hra to se pochopit da

pretahnout z primaru na sekundar to urcite nepujde, protoze hry se spusti na primaru
ale muzes si jako hlavni dat sekundarni monitor(proste ty monitory prohodit)
a nebo se mrknout po nejakym SW, ktery by to mohli a meli umet obslouzit
Apple Macbook Pro 13" late 2011 - přejděte na Apple
Nováček

Příspěvek od Age »

tak když to prohodím tak se to spustí akorát na tom druhém a na tom prvním nic stejně nebude.po softu jsem se díval ale jaksik jsem nic nenašel no zřejmě jsem hledal špatně zřejmě
CPU - E6750 na 3700mhz,RAM - Geil 2x1gb na 1000mhz,GPU - Radeon X1950Pro IceQ,MB - Gigabyte P35-DS4,HDD -Samsung 320GB 16MB Sata II,Zdroj - Enermax Liberty 500W,Chladič CPU Coolermaster GeminII,ve skříni je 5xXilence Red Wing 120mm Fan
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

v nastaveni hry si vypni fullscreen pak muzes s oknem manipulovat,
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Nováček

Příspěvek od Age »

bohužel tahle hra nejde hodit do menšího okna.aspon jsem to neviděl
CPU - E6750 na 3700mhz,RAM - Geil 2x1gb na 1000mhz,GPU - Radeon X1950Pro IceQ,MB - Gigabyte P35-DS4,HDD -Samsung 320GB 16MB Sata II,Zdroj - Enermax Liberty 500W,Chladič CPU Coolermaster GeminII,ve skříni je 5xXilence Red Wing 120mm Fan
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

ale jde :) sice ne oficialne ale jsou metody

http://vnboards.ign.com/Lineage_2_Gener ... 1674318/?6
esfilip
Začátečník
Začátečník

2 možnost

Příspěvek od esfilip »

Ahoj chtěl bych se zeptat koupil sem si druhý monitor zapojil a chtěl bych tu možnost 2 jak popisuje Wallot ale nevím jak na to. Mám Ati HD3870 jestli je na to nějaký program nebo jak…Předem děkuji
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

vsetko je v ovladacoch a velmi jednoducho a prehladne spracovane.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
esfilip
Začátečník
Začátečník

hmm

Příspěvek od esfilip »

no abych rek pravdu tak sem snad skusil všechno a nic tak dyštak prosim o stručný postup děkuji
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“