program na převod videa z dig. kamery do PC

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

program na převod videa z dig. kamery do PC

Příspěvek od bystryi »

zdravim,je nějaý lepší(v kvalitě videa) program na tento převod než windows movie maker?diky
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Windows movie maker na prevod??? Ti preskocilo??? Subory ktore robi Videokamera maju priponu .VOB, Na prehravanie som pouzival Media Player Classic a na prevod staci trochu zagooglit a najdes VobEdit ( http://www.freecodecs.net/files/vobedit06.zip ) alebo aj DVDDecrypter ( http://homepage.ntlworld.com/charles.cl ... .5.4.0.exe ) skus obidve ktore robi lepsie video.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

jeee sorry jja jsem chtěl napsat na import videa z kamery do PC :oops:
a kdyz to importuju pomoci movie maker tak mi to vytvoří soubor .WMV a pak to převedu na DVD(chci to pouštět na domácím kinu,které neuví divx) formát pomocí WinAvi video converteru
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Jak? Jak? Jak??? Asi si myslel na EXPORT ne? Lebo IMPORT z kamery do PC znie nejak divne :razz: . Z kamery to exportujes cez total commander :lol: a na prevod pouzijes programy ktore som pisal predtym. Ja to tak robim a videa maju plnu kvalitu obrazu aj zvuku.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

pomoci total commanderu? a jak?
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

To video nahravas na co? MINI-DV kazetu? DVD ? Ked to nahravas na DVD tak to normalne das do PC, otvoris v TCMD a tam mas tie subory. Mozes ich kludne kopirovat do PC alebo nekam inam. :)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Hlavne nám řekni, co to je za kameru, v jakém formátu nahrava ( respektive na co, vhsc, hi8, DV, nebo na miniDVD či SDHC kartu? ) ...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

video nahravam na MINI-DV kazety a je to JVC
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

bystryi píše:video nahravam na MINI-DV kazety a je to JVC
Sice jsi nám moc info nedal ale ok. Takže nějakým softem jako Pinnacle, Vegas, Premiere, Ulead.. ( možná si neco dostal ke kameře. ) Musíš stáhnout video na hdd. Pak až zpracuj ( setříhej, otitulku, ozvuč..) a dej do formátu jaky chces, DVD nebo z toho udelej DIvX, dle libosti...
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

stahnul jsem si trial adobe premiere pro CS3,ale mam to v ANJ,kde bych mohl stahnout CZ?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

bystryi píše:stahnul jsem si trial adobe premiere pro CS3,ale mam to v ANJ,kde bych mohl stahnout CZ?
Zkus cestiny.cz nebo google...
Na základni praci stači Pinnacle trial, kompletne v CZ.
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

cestinu jsem nenasel ani pinnacle studio komplet v CZ,pls mohl bys hodit odkaz?
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

Asi jsi špatně hledal, třebas u mě ve skříni bys našel :-D

No ale jinak se obávám, že v trialu ju nenajdeš :roll:
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

no u mě je taky čeština ve skříni,ale neni tam co potřebuju :D
jinak ten pinnacle studio 10 se mi zamlouvá :wink: ale ještě by to chtělo tu češtinu :wink:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“