Vista - přidání síťové tiskárny

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows Vista.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
ttomikk
Nováček
Nováček

Vista - přidání síťové tiskárny

Příspěvek od ttomikk »

Prosím o radu jak přidat v jednom počítači s Vistama tiskárnu která je připojená k druhému počítači s XP v síti. Když byly na pc XP bylo to v pohodě. S Vistama to neumím. Dělám to klasicky přes průvodce. Přidat síťovou tiskárnu, vyhledám ji podle názvu ale napíše mi to že je chyba v ovladači na serveru nebo co. Jenže na stránkách HP ovladač k této tiskárně pro Visty není...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Abych pravdu řekl, tak nevim jestli řešíš opravdu problém přidání tiskárny do Vist nebo neexistenci ovladačů ...

Pokud pro ty Visty nemas pro tiskarnu pripravenej ovladač, tak je zbytečny resit jak ji pridat po síti.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Vista - přidání síťové tiskárny

Příspěvek od froxic »

ttomikk píše:Prosím o radu jak přidat v jednom počítači s Vistama tiskárnu která je připojená k druhému počítači s XP v síti. Když byly na pc XP bylo to v pohodě. S Vistama to neumím. Dělám to klasicky přes průvodce. Přidat síťovou tiskárnu, vyhledám ji podle názvu ale napíše mi to že je chyba v ovladači na serveru nebo co. Jenže na stránkách HP ovladač k této tiskárně pro Visty není...
ja to udelal tak ze premystil tiskarnu a pripojil ji k PC s visou kde ji nabizim jako sitovou XPcku, takhle to funguje. ( Tez s tim bylo ovsem problemu a problemu - njn, ten unifikovany vista driver ) Ovsem konfiguraci kterou popisujes jsem za boha nerozjel a co jsem se docetl na internetovych forech tak snad ani rozjet moc nejde. Jinak co si vzpominam tak v nejake verzi RC1 Visty sla tiskarna jako hodinky ( zeby jeste nebyl implementovan ten unifikovany format driveru ?? )

tiskarna HP Deskjet 5740
Odpovědět

Zpět na „Windows Vista“