Ako ste spokojní s novou Operou 9.5?

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Axis
Začátečník
Začátečník

Ako ste spokojní s novou Operou 9.5?

Příspěvek od Axis »

Rozhodne rád si vypočujem Vaše názory, keďže moja spokojnosť je na bode mrazu, ba je priam skôr nespokojnosťou :( Opera mi na (legálnych) Vistách padá niekoľko razy do dňa, stratil záložky vedľa panelov so stránkami z predchádzajúcej verzie, k tomu nie som ani nadšený z nového vzhľadu.

Ako to vnímate vy? Ste spokojní? Neviete mi pomôcť ako obnoviť záložky vedľa panelov, poprípade padanie Opery? Skúšal som aj režim kompatibility :?
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Na XPckach brutalni rychlost, nepada (stabilni), jen by mohli dat zpatky, ze kdyz stahuju soubor a nemam asociovanou priponu a chci ho otevrit, ze kdyz pak ve stahovanych kliknu pravym na otevrit tak se otevre klasicky windowsacky "cim ho chcete otevrit?". Ten dialog na vyber souboru je naprd pac se mi nechce hledat pokazdy notepad.exe apod..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“