Ahoj chtel bych se o tom dozvedet vic.
Je mi jasny ze je bootovatelne cd kde je system a spousti se pres cd-rom aniz bych musel mit nainstalovany system na disku.Co lze pres toto cd spustit jestli muzu videt cely obsah disku s podporou zapisu NTFS nebo FAT32 spoustet programy a jit na internet.A kolik je druhu cd live. jaky je nejlepsi.
Ja mam cd live xp sp2 kde nejde pustit programy asi nelze se pripojit na internet.
A jednou kdyz mi zkolaboval hdd 250Gb napsalo NTFS nenalezen dokola se restartoval.
Tak jsem pouzit cd live system najel ale nebyl vydet obsah disku myslim C:windows kam se ma nakopirovat NTFS.Takze sem byl v pr...A pres konzoly se mi to taky nepodarilo.Tak sem musel
preinstalovat system.Dokaze to nejaky cd live.
Predem dekuji.
LIve Cd kolik je druhu ktery je nejlepsi.
- Bang
- Nováček

-
- martin.ol
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Live CD XP? To jako woken? To existuje?
No nic, Live CDček je hafo. Snad každá distribuce linuxu vydá alespoň 2 do roka. A ano, umí to pracovat s celým diskem, ať již s FAT, NTFS, EXT2/3 či čert ví čím ještě. Na internet se jistě taktéž dostaneš a zpravidla to má i grafické prostředí. Máš-li vícero CD/DVD mechanik, pak to zvládne i vypalování
Co ještě si přeješ vědět? Jo která je nejlepší, že? Tož OndraSter by řekl, že Slax. A já říkám, že Danix, ale Mandriva 2008 One, taky není k zahození
No nic, Live CDček je hafo. Snad každá distribuce linuxu vydá alespoň 2 do roka. A ano, umí to pracovat s celým diskem, ať již s FAT, NTFS, EXT2/3 či čert ví čím ještě. Na internet se jistě taktéž dostaneš a zpravidla to má i grafické prostředí. Máš-li vícero CD/DVD mechanik, pak to zvládne i vypalování
Co ještě si přeješ vědět? Jo která je nejlepší, že? Tož OndraSter by řekl, že Slax. A já říkám, že Danix, ale Mandriva 2008 One, taky není k zahození
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
- zombux
- Odborník PCT

- martin.ol
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A jo 
Tož to by mě v životě nenapdlo (http://technet.idnes.cz/spustte-si-wind ... ftware_dvr)
Lisovaný asi nebude, že? Že by to prodávali třebas za 3 kila a člověk by pak měl legální Live Wokna

Tož to by mě v životě nenapdlo (http://technet.idnes.cz/spustte-si-wind ... ftware_dvr)
Lisovaný asi nebude, že? Že by to prodávali třebas za 3 kila a člověk by pak měl legální Live Wokna
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
- zombux
- Odborník PCT

nene, tohle si musí každej udělat sám, nebo teda stáhnout a vypálit - ale není to ani legální v souladu s EULA, ani funkční na běžný použití, je to spíš servisní záležitost. tyhle bootcd existujou v hodně verzích, v práci třeba používám něco založeno na 2003 server, na servis ideální.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Bang
- Nováček

-
- martin.ol
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: