Lenovo Thinkpad

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Wojcek
Nováček
Nováček

Lenovo Thinkpad

Příspěvek od Wojcek »

Dobry den,

Mam Thinkpad R61. Jako OS mam WXP SP3. V pravidelnych intervalech se mne stava ,ze NB se na chvili zasekne na cca 5 sec ,a pak pokracuje v cinnosti do dalsiho zaseknuti. Drive mne to nedelalo. Kontroloval jsem teploty a vse je v normalu. Ovladace a bios mam nejnovejsi.Nevite v cem muze byt problem ?

Predem diky za odpoved
Bart_Teschen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Lenovo Thinkpad

Příspěvek od Bart_Teschen »

Wojcek píše:Dobry den,

Mam Thinkpad R61. Jako OS mam WXP SP3. V pravidelnych intervalech se mne stava ,ze NB se na chvili zasekne na cca 5 sec ,a pak pokracuje v cinnosti do dalsiho zaseknuti. Drive mne to nedelalo. Kontroloval jsem teploty a vse je v normalu. Ovladace a bios mam nejnovejsi.Nevite v cem muze byt problem ?

Predem diky za odpoved
mrkni co ti zatěžuje systém, ty sračky od Lenova občas dělají neplechu.
IBM Thinkpad T60, Intel CoreDuo T7200 2GHz, 3GB RAM, Radeon X1400, SATA, Win XP
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

To mi delal notebook po nainstalovani SP3, po odinstalaci Synaptics ovladacu na Touchpad to bezelo OK, ale nemohl jsem se s tim spokojit (zadny rolovani na okraji touchpadu) tak jsem je znova nainstaloval a uz to bezelo.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Rentigo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rentigo »

Wojcek: Sry, že to sem píšu, ale nenapsal bys nějaké postřehy k tomu notebooku? Kromě tohoto probému teda ;-), já o něm uvažuju. Případně dík.
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

Sice nejsem Wojcek, ale ten notebook mám taky, viz podpis :)

Nejlepší stroj co se mi kdy dostal do ruk, když to srovnávám s těma Acerama a Toshibama se kterýma jsem se setkal :) Mám ho něco přes půl roku, snížení výdrže jsem zatím nezaznamenal, NB vypadá pořád jako nový - nikde nic nevrže, panty se ani nehnou

Ani co se týče lenovovského softu nemám výtky - hledání wifi, správce wifi a bluetooth, updater... všechno pěkně udělané, funkční, jednoduché :)
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

Mám R61čku a jsem nadmíru spokojen :D po necelém roce deního používání a skoro deního cestování to na něm není skoro vidět, jen klávesnice a plast pod dlaněma je lehce lesklejší než byl.
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“