Dobry den,
Mam Thinkpad R61. Jako OS mam WXP SP3. V pravidelnych intervalech se mne stava ,ze NB se na chvili zasekne na cca 5 sec ,a pak pokracuje v cinnosti do dalsiho zaseknuti. Drive mne to nedelalo. Kontroloval jsem teploty a vse je v normalu. Ovladace a bios mam nejnovejsi.Nevite v cem muze byt problem ?
Predem diky za odpoved
Lenovo Thinkpad
Moderátor: Don
- Wojcek
- Nováček
-
- Bart_Teschen
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lenovo Thinkpad
mrkni co ti zatěžuje systém, ty sračky od Lenova občas dělají neplechu.Wojcek píše:Dobry den,
Mam Thinkpad R61. Jako OS mam WXP SP3. V pravidelnych intervalech se mne stava ,ze NB se na chvili zasekne na cca 5 sec ,a pak pokracuje v cinnosti do dalsiho zaseknuti. Drive mne to nedelalo. Kontroloval jsem teploty a vse je v normalu. Ovladace a bios mam nejnovejsi.Nevite v cem muze byt problem ?
Predem diky za odpoved
IBM Thinkpad T60, Intel CoreDuo T7200 2GHz, 3GB RAM, Radeon X1400, SATA, Win XP
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To mi delal notebook po nainstalovani SP3, po odinstalaci Synaptics ovladacu na Touchpad to bezelo OK, ale nemohl jsem se s tim spokojit (zadny rolovani na okraji touchpadu) tak jsem je znova nainstaloval a uz to bezelo.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Rentigo
- Začátečník
-
- ChrastyII
- Začátečník
Sice nejsem Wojcek, ale ten notebook mám taky, viz podpis
Nejlepší stroj co se mi kdy dostal do ruk, když to srovnávám s těma Acerama a Toshibama se kterýma jsem se setkal Mám ho něco přes půl roku, snížení výdrže jsem zatím nezaznamenal, NB vypadá pořád jako nový - nikde nic nevrže, panty se ani nehnou
Ani co se týče lenovovského softu nemám výtky - hledání wifi, správce wifi a bluetooth, updater... všechno pěkně udělané, funkční, jednoduché
Nejlepší stroj co se mi kdy dostal do ruk, když to srovnávám s těma Acerama a Toshibama se kterýma jsem se setkal Mám ho něco přes půl roku, snížení výdrže jsem zatím nezaznamenal, NB vypadá pořád jako nový - nikde nic nevrže, panty se ani nehnou
Ani co se týče lenovovského softu nemám výtky - hledání wifi, správce wifi a bluetooth, updater... všechno pěkně udělané, funkční, jednoduché
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý