Problem s garfikou PORADTE :((((((((((((

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
yakuzad
Začátečník
Začátečník

Problem s garfikou PORADTE :((((((((((((

Příspěvek od yakuzad »

Ahoj mam takovy problem mam desku Gigabyte Ds4 gip p965 grafiku sem mnel x1950 ta se mi potentoo resetovalo to grafice´kej cip nebo neco takoveho to psalo a pak zacali behat po monitoru kosticky to ale nic dostal sem zato vymenou grafiku ati Saphhire 3870 a ta mi to zacala delat po 1 mesici zacala delat taky nemohla by to delat deska uz si nevim rady koupil sem ji od firmy Compuco.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

napis co más za zdroj...dela ti to jenom v 3D? nebo i ve 2D ve woknech ?
yakuzad
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od yakuzad »

Dela to jen v 3D aplikacich kdyz zapnu WOW nebo 3Dmark2005 mi to vubec nerozbehne mam lc power 550 W(LC6550G)
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

no zdroje LC nejsou nic moc, ale i tak bych ve zdroji nevidel problem(vykonove), ovsem muze byt pokazeny. Pokud mas moznost zkus grafiku jinde, pokud bude OK tak bych zkusil u tebe vymenit zdroj / reinstal systemu. No a potom muzes pokracovat dale. Deska a pameti. Jinak urcite pokud mas system taktovany, tak dej vse do normalu at vyloucis problemy s OC.
yakuzad
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od yakuzad »

Diyk za radu OC nemam daval sem Bios zpet Default minula grafika ktera mi tohle delala to delala i u kamose v kompu . Stim zdrojem stebou souhlasim LC uz kupovat nebudu radsi koupim Forton .
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“