chybi kernel32.dll

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Zub
Začátečník
Začátečník

chybi kernel32.dll

Příspěvek od Zub »

ahoj, znamej mi prenechal pc se zavadou, pri startu misto botovani systemu winXP se objevi hlaska chybi kernel32.dll a pc se kousne. nejde ani nouzovy rezim. a tedka ve finale nenajede pc ani do biosu.
system zamrzne ve spousteci obrazovce jak to vypise disky a pamet.

cim to muze byt?
ja mam podezreni na disk, dal jsem ho do mojeho pc a pri startu winXP to chtelo skontrolovat zminovany disk , test konzistence ale kousl se i muj komp.
nastartoval jsem muj system s tim diskem (bez testu konzistence) a projizdim ho HD Tune a disk je bez chyb. tak nevim cim by to mohly byt?
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

tak se diky testu pri nabihani winXP v mojim pc odstranily chyby na tom disku, vratil jsem ho zpatky a vsechno bezi jak ma.

tedka je ale problem nekde jinde. obcas nejde klavesnice, a kdyz zapojim do usb modem, tak nejde ani mys.

edit: pred chvilkou to hodilo modrou smrt a uz zas pc nenabiha. ja to tipuju na desku, asi odchazi do kremikovyho nebe :)
Styxx
Nováček
Nováček

Příspěvek od Styxx »

skusal si najprv len cisty install windowsu?
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

v mojim kompu jsem disk naformatoval - vlozil zpatky do zminovaneho pc a ani se nerozjede. vetracky se rozjedou ale nenabehne ani monitor.

tedka u sebe zkusim grafiku a pamet jestli je v poho. disk je dobrej

edit: grafika jede, pamet taky

takze to podle meho bude deskou, kdyz tedka to pc zapnu tak se roztoccej vetraky, nic nenabehne a jeste ktomu nejde vypnout :)
Zub
Začátečník
Začátečník

Re: chybi kernel32.dll

Příspěvek od Zub »

tak když jsem si to tady tak hezky rozjel tak to i uzavřu - pomalu ale jistě odcházela deska a nakonec odešla uplně. výměna desky a pc beží jako předtím
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“