Novinky na PCT - Co se vám líbí a nelíbí?

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

axloth píše:busy:
slovaci umi cesky mnohem lip nez cesi slovensky
Protože Češi obvykle nepotřebujou slovenštinu... A proto sou líní přečíst cokoliv jiného než češtinu. :roll:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
klemikaze
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klemikaze »

Tak z toho bych ctnost fakt nedělal, to je spíš k pláči... :sad:
Vy děláte jako by sme vás chtěli naučit rusky, ale slovenština přece snad neni takovej problém ne?
A komu se to nelíbí, ať mi klobouk... :-P
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

klemikaze píše:
Tak z toho bych ctnost fakt nedělal, to je spíš k pláči... :sad:
Vy děláte jako by sme vás chtěli naučit rusky, ale slovenština přece snad neni takovej problém ne?
Ja z toho delam ctnost? Kazdej ceskej hnup, kterymu dela slovenstina problemy by se mel vratit na ZS.
klemikaze
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klemikaze »

aha, ttj, špatně sem tě pochopil...

což stejně nemění nic na faktu, že je to spíš ostuda a být to tak i u mě, tak se tím tady nějak nechvástám, jako někteří jedinci, kteří nejsou schopni slovenštinu ani číst...
A komu se to nelíbí, ať mi klobouk... :-P
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

klemikaze píše:aha, ttj, špatně sem tě pochopil...

což stejně nemění nic na faktu, že je to spíš ostuda a být to tak i u mě, tak se tím tady nějak nechvástám, jako někteří jedinci, kteří nejsou schopni slovenštinu ani číst...
No podle me to ostuda je. Napr. ve skole mi prijde fakt trapny kdyz vsichni slovaci rozumi vsem cechum, ale nekteri cesi slovakum ne (tzn. rozumi blbe). Az se za nas stydim.
adzio
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adzio »

Citace z novinky: Mne osobne tieto zľavy pripadajú ako výsmech a predstava, že niekto nad mojou klávesnicou jedával hamburgery a lial do nej kávu či diétnu colu, mi nie je najmilšia. Minimálne by som čakal kompenzáciu v podobe 50% a väčšieho poklesu ceny používaného počítača.

Proboha, co to je? OBR píše podle Vás zaujaté novinky? To už klidně můžete přesměrovat novinky na MyEgo.
iMac 24' (aluminium), MacBook Air, iPhone
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

adzio píše:Proboha, co to je? OBR píše podle Vás zaujaté novinky? To už klidně můžete přesměrovat novinky na MyEgo.
V tomto pripade ale ma pravdu. Zlava 17% je naozaj za pouzity hardware neumerne nizka. :-)
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

me teda novinky ve slovenstine velice vadej, asi to bude tim, ze na ZS sme slovenstinu nemeli, je mi 17 a sem z Prahy :-D Proste kdybych mel napr. volit mezi slovenstinou a anglictinou, tak nevaham - anglictina, z ktere budu asi i maturovat
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
ASUSik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ASUSik »

vážně docela nad názory některých jedinců žasnu,
proboha co vám vadí na slovenštině, dyť je to krásný jazyk, velmi podobný naší mateřštině
a novinky ve slovenštině mi vůbec nevadí, p. Ondrušek píše velmi slušně a uvítal bych od něj i články a recenze :)

to Bez_n1ck: no a co to má společného se ZS?? já sem o něco málo starší než ty, tudíž jsem slovenšitnu také neměl, a nedělá mi žádné větší komplikace, a to že rozumíš více angličtině než slovenštině je smutné a mimo to ti nevěřím :)
CPU: Intel Core2Duo E6750 2,66GHz@3,4GHz, Chladič : ASUS Silent Square ; MB: ASUS P5N32-E SLI PLUS ; GPU: ASUS EN8800GTS 640MB 600/1800 MHz ; RAM: Kingston PC6400 2x1024MB ; HDD: 2x WD 250GB, 1x Seagate 120GB ; PWR: ASUS 550W ; DVDRW: Asus DRW-1814BLT, HP DVD-Writer dvd840i ; TV: Leadtek PVR2000XP Expert ; FDD: ??? (černá); CASE: Asus TA21A
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Přesně tak, slovenština mi vůbec nevadí, jeho novinky jsou ok :)

Teď co se mi moc nelíbí tak je používání těch "vyblitých" grafů, trošku barevnější a hlavně přehlednější bych je uvítal...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Všiml jsem si, že u novinek jsou některé komentáře obarvené modře a některé ne, wtf ? Nějaký sofistikovanější systém souhlas/blábol, či co ?
Goldnoob team proud member!
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

to je znacka jestli s tim komentarem wedeni souhlasi nebo ne

jinak normalni slovenstina mi problem nedela ale nekteri ----- pisou tam ze proste nevim co to vlastne je
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

to ani ja a som slovak :?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Thellwin píše:Všiml jsem si, že u novinek jsou některé komentáře obarvené modře a některé ne, wtf ? Nějaký sofistikovanější systém souhlas/blábol, či co ?
méně než hodinu staré komentáře jsou zvýrazněny tmavě modrou, komentáře do 3 hodin jsou světlejší, a komentáře starší než 3 hodiny mají normální barvu. (c) Teuzz

edit: ještě se to bude ladit
ignorelist: kremrole a dezoláti
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Takže nakonec stupně 0-30 minut, 30-60 minut a dále do 8 hodin dynamicky. Po osmi hodinách nastupuje bílá.
Burn in hell.
TheRoot
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Novinky na PCT - Co se vám líbí a nelíbí?

Příspěvek od TheRoot »

Vůbec se mi nelíbí obsah novinek. Všechny poslední novinky jsou o grafikách, hrách atp, informace o technologiích se skoro vytratili a netvrďte mi, že se nic neděje. Dost mě to mrzí, nejsem počítačový hráč a byl bych velmi nerad, kdyby se pctuning orientoval pouze na tuto cílovou skupinu. Nebo snad jen odjeli novinkáři na dovolenou? :)
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

V jak dlouhem casovem horizontu se ti to zda? Spousta lidi je opravdu pryc, takze to muze byt zpusobene tim (pokud jsou to cca tri tydny)
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
TheRoot
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheRoot »

Slo mi hlavne o slozeni prispevku na nejnovejsi strance novinek, tj pomerne kratke obdobi. asi moc pracuju a mam malo leto :D
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

TheRoot píše:Slo mi hlavne o slozeni prispevku na nejnovejsi strance novinek, tj pomerne kratke obdobi. asi moc pracuju a mam malo leto :D
Mozna, ale pravdou je, ze je dost lidi pryc a tedka to ma na starosti klavne Ctibor s Michalem. Snad si to tady prectou a nebudou si teda vybirat jen grafiky :)
Na druhou stranu jsou mezi ctenari obecne nejpopularnejsi a maji nejvetsi ctenost, takze bez nich se to urcite neobejde.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
TheRoot
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheRoot »

Jiste, chapu ze spektrum ctenaru je siroke a to co sedi me nemusi sedet zase ostatnim, tak doufam ze budeme spokojeni vsichni, az se vrati ostatni :) Diky za info.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“