Výběr case

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Obecne pokud ti jde jen o dobre chlazeni a nelpis na extremnim tichu, tak nic moc lepsiho nenajdes
.
DAVEmon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAVEmon »

o nějakým extrémním tichu to ne. Máme se sousedem spojený baráky a paradoxne mám já i sousedův syn vedle sebe pokoje jenom nás od ní dělí zed a on pořád poslouchá metal na plno, tak ani nevím, co to extrémní ticho znamená :-D

No jde mi hlavně o ten prostor a o chlazení, a taky o to, že u mě je neuvěřitelný množství prachu. Každých 14 dní otvírám tuhle současnou case, abych prach z tama vyhodil, a to si nepřejte vidět co tam vždy najdu :-D

btw: tohle je moje současná case
http://www.atcomp.cz/zbozi/miditower-km ... ?p=z:59287
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

ohledne prachu teda nevim, to si asi nepomuzes, jak je ten case deravej a nema vsude filtry, tak to budes mit taky hned plny bordelu
.
DAVEmon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAVEmon »

a dají se filtry dokoupit?
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

.
bekino_pp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

case

Příspěvek od bekino_pp »

ahojte chcem kupit novu skrinu ale este ziadna ma neohurila iba jedna tato Gigabyte 3D Mercury bola prezentovana aj v pctuningu ale je dost draha myslite ze v priebehu 3 mesiacov klesne tato cena.. ale bo ak by niekto vedel o nejake velmi dobrej case nech da odkaz alebo nech napise dik...
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

ceny skrini obecne neklesaji, moralne nezastaravaji.
Case ti nikdo neporadi, kdyz nenapises pozadavky a rozpocet
.
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

Holda píše:ceny skrini obecne neklesaji, moralne nezastaravaji.
Case ti nikdo neporadi, kdyz nenapises pozadavky a rozpocet
Presne tak, na pokles ceny existuju 2 dovody :
1) silnejsia zmena kurzu EUR/SKK (resp. EUR/CZK), co ale v pripade EUR/SKK uz nenastane.
2) ukoncenie vyroby daneho modelu - vtedy vyrobca vacsinou znizi ceny aby sa mu vycistili sklady daneho modelu (konkretny priklad PC-V1000 vs PC-V1000Z/PC-V1010).
redsaq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od redsaq »

Potřeboval bych poradit s výběrem case, bigtower, nejlépe 2 fany intake, spíš nějakej klasickej vzhled, nemam rád dvířka na cdrom, cena max 5k s dph. Měl jsem vybraný AplusCase x-Blade, ale nikde ho nemůžu najít. ( http://www.svethardware.cz/art_doc-FE56 ... aplus,case )
Díky za nápady.
faugusztin
Začátečník
Začátečník

redsaq píše:Potřeboval bych poradit s výběrem case, bigtower, nejlépe 2 fany intake, spíš nějakej klasickej vzhled, nemam rád dvířka na cdrom, cena max 5k s dph. Měl jsem vybraný AplusCase x-Blade, ale nikde ho nemůžu najít. ( http://www.svethardware.cz/art_doc-FE56 ... aplus,case )
Díky za nápady.
Musi to byt bigtower ?
PC-A16
PC-A17
PC-V1000
redsaq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od redsaq »

Ano, mam ted middle tower a nehnu se v něm, 5 disku, 3pci karty, takže trvám na bigtoweru. :)
faugusztin
Začátečník
Začátečník

redsaq píše:Ano, mam ted middle tower a nehnu se v něm, 5 disku, 3pci karty, takže trvám na bigtoweru. :)
Ono je obrovsky rozdiel i v ramci kategorie. Ako priklad ti mozem uviest Antec Solo vs vyssie uvedena PC-A17 ci PC-V1000. Kym v Antec Solo sa ani nedalo hnut, v PC-A17 mas miesta habadej.

Len pre ukazku - moja PC-A17 (odvtedy uz trochu pomenena, hlavne co sa tyka diskov :
http://www.svethardware.cz/forum/vbimgh ... imgid=2426
redsaq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od redsaq »

Stejně bych radsi bigtower, ten aplus byl pro mě dokonalej, ale nemůžu najít jedinej shop, kde by ho meli.
faugusztin
Začátečník
Začátečník

redsaq píše:Stejně bych radsi bigtower, ten aplus byl pro mě dokonalej, ale nemůžu najít jedinej shop, kde by ho meli.
Asi uz bola jej vyroba ukoncena.

Ono keby nebol limit na 5000 Kc, tak by som doporucil PC-A77B, ale ta prekracuje limit o 2000 Kc :-).
Bigwolf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bigwolf »

Ja ti muzu doporucit moji case co mam Gigabyte Aurora 3D 570. Dostatecne velka, ze tam nacpu i vodnika. Jedina nevyhoda je snad, ze je otoceny kos na disky a ze neni moc perforovany, tudiz klade odpor proudeni vzduchu. Ale nemyslim si, ze by to byl az takovy problem.

Pak bych jeste asi uvazoval nad CM Cosmos S. Moc se mi libi, ale na vlastni oci sem ji nevidel. Ovsem oproti Aurore je asi o 1,5k drazsi, tak je na zvazeni, jestli se to vyplati nebo za to stoji... Co se mi na ni nelibi, je ten vobrovskej vetrak v bocnici.
PC - CPU Intel Core i5-13500 | MB Gigabyte B760M Gaming X DDR4 | RAM Kingston FURY Beast RGB 64GB 3600MH | GC EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA 24GB | NVME ADATA XPG SX8200 Pro 2TB | PSU Corsair SF750 Platinum | Case ASUS Prime AP201 | Cooling Heatkiller IV Pro, HEATKILLER V for RTX 3090 EVGA FTW3, EK-Quantum Kinetic FLT 120 DDC, Hardware Labs Black Ice Nemesis GTS 360, Noctua | LCD Samsung C49RG94SSU | Keyboard Logitech MX Mechanical Mini| Mouse Logitech MX Master 3 | Mouse pad Razer Vespula
redsaq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od redsaq »

Tak se mi nejvíc líbí LIAN LI PC-A77B, sice je to pálka jako svině, ale ten case je luxusní. Každopádně díky za rady.
PersonalComputer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PersonalComputer »

Case: Be Quiet "Dark Base" 900 CPU: i7 7700K 4.0GHz MB: MSi Z170M3 Gaming RAM: Crucial Ballistix Sport 2400Mhz GPU:MSi GTX 1070 Gaming X 8GB HDD: Seagate Desktop 2TB PSU: Corsair RMx 750W OS: Windows 10 Home 64bit Keyboard: Cherry MX Board 6.0 Mouse: Razer DeathAdder Chroma
redsaq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od redsaq »

Ten Cosmos S nevypadá špatně, ale já mam 5 disků, takže by se to nevešlo(asi) do toho koše. Nevím, zatim se mi fakt líbí nejvíc ta Lian Li, ale nemůžu jí najít skladem. :-/
faugusztin
Začátečník
Začátečník

redsaq píše:Ten Cosmos S nevypadá špatně, ale já mam 5 disků, takže by se to nevešlo(asi) do toho koše. Nevím, zatim se mi fakt líbí nejvíc ta Lian Li, ale nemůžu jí najít skladem. :-/
PC-A77 je relativna novinka, teraz prichadzaju prve kusy do Europy, takze najjednoduchsie je asi spytat sa daneho obchodu na termin. Taketo skrinky ale takmer nikdy nie su skladom, vacsinou su na objednavku. Vlastne vacsina portofolia Lian Li zvykne byt na objednavku.

Edit: Tak podla vyjadrenia majitela tichepc.sk je dana skrinka dostupna na sklade v Nemecku, u neho to znamena dobu dodania jeden tyzden. U inych to pravdepodobne bude podobne.
PersonalComputer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PersonalComputer »

Mám stackera, do koše se prý vejde pět disků avšak skříň je tak obrovská že disky určitě jdou nacpat i do šachet (v tlumících šuplících). Lian Li bude asi dost nad pět tisíc.
Case: Be Quiet "Dark Base" 900 CPU: i7 7700K 4.0GHz MB: MSi Z170M3 Gaming RAM: Crucial Ballistix Sport 2400Mhz GPU:MSi GTX 1070 Gaming X 8GB HDD: Seagate Desktop 2TB PSU: Corsair RMx 750W OS: Windows 10 Home 64bit Keyboard: Cherry MX Board 6.0 Mouse: Razer DeathAdder Chroma
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“