půjde po formátu ?

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
DcSpeedi
Nováček
Nováček

půjde po formátu ?

Příspěvek od DcSpeedi »

ahooj
nevím jestli jsem zvolil spravnou sekci popřípadě se omlouvám pokud ne
ml bych dotaz
mám rozdělený disk dva dva oddíly a chtěl bych naformatovat C: kde mám mimo jine i windows no a tedy potřeboval bych vědět jestli mi půjde sputit to co mám nainstalovane na D: pač co vím tak se ukádají nějake registry a podobně na oddíl kde je system
pokud se nemílím
předem díky za odpovědí
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: půjde po formátu ?

Příspěvek od Dzin »

DcSpeedi píše:ahooj
nevím jestli jsem zvolil spravnou sekci popřípadě se omlouvám pokud ne
ml bych dotaz
mám rozdělený disk dva dva oddíly a chtěl bych naformatovat C: kde mám mimo jine i windows no a tedy potřeboval bych vědět jestli mi půjde sputit to co mám nainstalovane na D: pač co vím tak se ukádají nějake registry a podobně na oddíl kde je system
pokud se nemílím
předem díky za odpovědí
Něco pujde, neco nepujde....
To co se instaluje a potřebuje win knihovny a zapisuje si hodnoty do registru tak nepujde. Ale když naistalujes pak novy win a aplikaci jen přeinstalujes, tak mnoho z nich bude mit i stejne nastaveni... ale lepši je zálohovat si konfig. soubory.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

většina aplikací funguje, možná jen přijdou o některá nastavení pokud používají registr. rozhodně nebudou fungovat low-level věci a systémové záležitosti, které si instalují svoje drivery - tj věci jako Daemon Tools, Nero, programy od Adobe, Office a další
ignorelist: kremrole a dezoláti
DcSpeedi
Nováček
Nováček

Příspěvek od DcSpeedi »

no jde mi hlavně o steam který bych nechtěl znovu instalovat a vše stahovat znovu
susman
Nováček
Nováček

Příspěvek od susman »

DcSpeedi píše:no jde mi hlavně o steam který bych nechtěl znovu instalovat a vše stahovat znovu
Hry nainstalovaný přes steam si můžeš zazaláhovat přímo když klikneš pravou myší na konkrétní hru tak tam máš backup game files.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“