"pamat nemoze byt read"

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

"pamat nemoze byt read"

Příspěvek od @Ravenman »

Pri pustani urcitych instalacnych programov napriklad (install_atlas_icq6.exe) je jedno ci pri InstallShield alebo W.Installer mi system vyhodi nasledujucu err. hlasku
Obrázek

hladam jej pricinu ... dozvedel som sa ze sa to stava ked system nestihne priradit docasne miesto vo virt.pamati a potom program spadne ... ale preco , pamat RAM mam v poriadku...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: "pamat nemoze byt read"

Příspěvek od Dzin »

@Ravenman píše:Pri pustani urcitych instalacnych programov napriklad (install_atlas_icq6.exe) je jedno ci pri InstallShield alebo W.Installer mi system vyhodi nasledujucu err. hlasku
Obrázek

hladam jej pricinu ... dozvedel som sa ze sa to stava ked system nestihne priradit docasne miesto vo virt.pamati a potom program spadne ... ale preco , pamat RAM mam v poriadku...
Jaky OS? Jaká sestava? Zkus memtest hlavne...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @Ravenman »

uz som to vyriesil , mohol zato on-demand sandbox ktory ma moznost monitorovat adresy v pamati , napriek jeho vypnutiu sa tato chyba vyskytovala preto som ho uz na zaciatku vylucil , ale teraz po odinstlacii je to super.... uz len najst nahradu , predovsetkym dakujem
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“