Zdravím, zřejmě po instalaci MS Office se mi po kliknutí pravým myšítkem (na ploše, v průzkumníkovy) v nabídce Nový ztratily skoro všechny užitečné nabídky. Zůstalo pouze vytvořit Složku, Zástupce a dokumenty aplikací MS Office. Lze ztracené volby nějakým způsobem obnovit?
Díky za rady.
Ztráta nabídky pravého myšítka
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- optimizer
- Nováček

-
- xxsawer
- Začátečník

-
- optimizer
- Nováček

-
RE: xxsawer
Bohužel nevím ani přibližně kdy ke ztrátě došlo, takže najít něco v Přehledu událostí je téměř nadlidský úkol. Používám sice jenom antivirus Avast 4, ale v kombinaci s firewallem ZoneAlarm se poměrně úspěšně vyhýbám virům. Už poměrně dost dlouho jsem žádný crack nepoužil. Dost pravidelně kontroluju spyware (Spyware Terminator a Spybot Serch & Destroy
- xxsawer
- Začátečník

-
1) podivej se do prohlizece udalosti jestli tam nemas nejaky vystrahy nebo chyby
2) sazim na to, ze se to stalo prave tema vyhledavacema spywaru NEPOUZIVVEJ JE podivej se jestli nemaji vlastni zalohu toho co odstranily a vrat vsechno co ti smazaly zpatky!!!!
To ze nekdo pouziva 10 programu na odstraneni spywaru neni vyhoda a jistota bezpeci, ale jistota, ze system pujde brzo do kytek. Nabidky o kterych pises jsou ulozeny v registrech a sazim na to, ze jeden z techhle programu ti smazal nejaky "nedulezity klice"
Jestli nemas zalohu toho co si odstranoval tak je mozny, ze budes muset preinstalovat system...
Moje rada: odinstaluj avast, odinstaluj vsechny "nepostradatelny" odstranovace spywaru a nainstaluj jenom zonealarm security suite
2) sazim na to, ze se to stalo prave tema vyhledavacema spywaru NEPOUZIVVEJ JE podivej se jestli nemaji vlastni zalohu toho co odstranily a vrat vsechno co ti smazaly zpatky!!!!
To ze nekdo pouziva 10 programu na odstraneni spywaru neni vyhoda a jistota bezpeci, ale jistota, ze system pujde brzo do kytek. Nabidky o kterych pises jsou ulozeny v registrech a sazim na to, ze jeden z techhle programu ti smazal nejaky "nedulezity klice"
Jestli nemas zalohu toho co si odstranoval tak je mozny, ze budes muset preinstalovat system...
Moje rada: odinstaluj avast, odinstaluj vsechny "nepostradatelny" odstranovace spywaru a nainstaluj jenom zonealarm security suite
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
Moje zkušenost
Já mám osobní zkušenost taky se strátou místní nabídky a nakonec jsem zjistil, že to dělal driver od SounBlaster X-Fi. Zvukovou kartu jsem prodal , používal onboard audio a po cca 0,5 roce koupil jinou kartu, která už to nedělá, jelikož mezitím byly aktualizovaný drivery.