su to udajne dovezene nove/repasovane prehravace z USA, kde su ceny podobnych zariadeni aj za polovicu (porta pro, hw..). Stranka firmy ktora prehravace ponuka je:
www.hardcomp.cz , preto 12 mesiacov zaruka na repasovany tovar.
Dalej si nemyslim, ze display bude tou nekvalitnou castou. Pokial ma rozlisenie 400x240 (16:10) a ako jediny 16milionov farieb, tak nebude zly.
Co sa tyka toho 8GB, tak skor tam by som sa bal displaya, este k tomu dotykovy, ktory budem musiet lestit kazdych 10min...
Obavam sa jedine odstupu signal/sum, ale na prevazne kukanie filmov by to nemuselo byt kriticke. Zaruka je tu od toho, aby som ju vyuzil v pripade pokazenia. Dokonca ostavam na leto v Brne, takze zaslanie by bolo rychle. Potrebujem viac menej prehravac hlavne na cely buduci mesiac, kedy budem cestovat 2hod za pracou 6 dni v tyzdni a chcel by som tento cas nejak zabit. Od vydrze rovnako nepozadujem vela. Hlavne tu ide o to, ze vyplata bude az o mesiac a na nejaku kvalitu momentalne nemam. Aj keby sa po 2 mesiacoch pokazil, v brne travim 90 percent casu v roku, takze opat s reklamovanim by problem nemal byt.
/Kazdopadne vam dakujem za reakcie a pripadne varovanie pred kupou totalneho smejdu.