zkus se poptat na evenbalance popřípadě na game violations, ale podle toho co čtu, tak si asi ten klíč z těch registrů dobře nesmazal. Zkus se s němi domluvit, jaké mají důkazy apod.h4__ píše:Dnes jsem hrál fw na našem serveru a po odpojení a připojení na můj oblíbený server od dogsoldiers mi vyskočila hláška Global PB GUID Ban... Hned jsem zjišťoval o co jde na Evenbalace a nějak jsem se prohrabal na PBBans.com, kde jsem po zadání mého GUIDu zjistil, že jsem byl Evenbalancem zabanován za "empty or leaked CDKey"...
Neví někdo co s tím, hledal jsem na Evenbalance fóru i na PBBans fóru a ještě nikde jsem nenašel postup řešení zabanování originálního CDKeye. Je to na reklamaci? Samozřejmě nikomu jsem můj klíč nedal a nikde jsem ho ani nenechal (párkrát jsem ho použil v Battlezone herně, ale vždy jsem ho pečlivě smazal z registrů a následně odinstaloval hru + každý den se tam reinstalují PC).
Jsem bezradnej, je fakt, že mám přístup k pár CD klíčům dočasně zdarma, bohužel novou hru bych si dříve, či později musel koupit. Takže ještě jednou, je to na reklamaci? Dá se to nějak řešit, nebo prostě musim vyhodit znovu x stovek za novou hru?
Call of Duty 4: Modern Warfare MP
Moderátor: Baneshee
- DAVEmon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
Mno mě se hůř střílí s velkym - ale malý zabíjí na 3-4 rány, což je změna z 2-3. I když při velikosti kadence malýho je to stejně prd změna.
Ale plus odemne dostává rychlejší zoomování snipy.
Ten klíč jsem už vyřešil. Na Evenbalance jsem samozřejmě psal a řešil jsem to s podporou ale jsou to celkem ňoumové. Nakonec to způsoboval nějakej bug - po každém restartu se mi přepsal cd-key a i když ve hře byl správný z obalu, v registrech byl jiný. Tak jsem manuálně v registrech změnil cd-key a už je to v poho.
Ale plus odemne dostává rychlejší zoomování snipy.
Ten klíč jsem už vyřešil. Na Evenbalance jsem samozřejmě psal a řešil jsem to s podporou ale jsou to celkem ňoumové. Nakonec to způsoboval nějakej bug - po každém restartu se mi přepsal cd-key a i když ve hře byl správný z obalu, v registrech byl jiný. Tak jsem manuálně v registrech změnil cd-key a už je to v poho.
- kavasss
- Nováček

-
Extra nízké FPS v MP
Zdarec, mensi problem...
Singleplayer na nejvyssi mozne detaily, fps malokdy klesne pod 80 (mereno Fraps).
Multiplayer na nejvyssi detaily, fps v menu kdyz si vybiram team, 0 az 2, ve hre pak 10 - 25 cili absolutne nehratelne. Kdyz nastavim stredni detaily, je to uplne stejne, zadne zlepseni...
Netusi nekdo cim to kurva je?
sestava: Asus P5E, Intel core 2 duo E8200, ATI Radeon 3870, 4 GB RAM... XP
net: 2048/1024 - wifi (netem to nebude, ostatni hry jdou online v klidu)
patch 1.6
Jestli se to tu už někde řešilo tak se omlouvám, ale nenašel jsem to.
Singleplayer na nejvyssi mozne detaily, fps malokdy klesne pod 80 (mereno Fraps).
Multiplayer na nejvyssi detaily, fps v menu kdyz si vybiram team, 0 az 2, ve hre pak 10 - 25 cili absolutne nehratelne. Kdyz nastavim stredni detaily, je to uplne stejne, zadne zlepseni...
Netusi nekdo cim to kurva je?
sestava: Asus P5E, Intel core 2 duo E8200, ATI Radeon 3870, 4 GB RAM... XP
net: 2048/1024 - wifi (netem to nebude, ostatni hry jdou online v klidu)
patch 1.6
Jestli se to tu už někde řešilo tak se omlouvám, ale nenašel jsem to.
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
Já mám taky takový dotázek, před několika dny jsem si pořídil 5.1 headset Razer Barracuda - přijde mi ale divné, že ve hře má jinej zvuk střelba předemnou a střelba za mnou - jakoby střelba za mnou měla jiný frekvenční rozsah, je taková víc vysoká a úplně jiná. Když někdo střílí předemnou, zvuk je normální, jako ze Sterea...
3D pozicování je jinak super, podle zvuku dokážu krásně přesně definovat místo výstřelu/jiného zvuku, jen tento rozdíl mi kazí náladu. Nevím, jestli je to normální, nebo jestli je chyba u mě.
Mám Vista x64, zvuková karta X-FI Xtreme Gamer Fatal1ty Pro, kabely všechny tři zapojeny správně (+ 1 mikrofon), nejnovější Vista x64 drivery a ALchemy se zadaným CoD4. Ve hře jsem zkoušel jak 5.1, tak Windows Default nastavení s tím, že ve vin mám nastavené 5.1 a při spuštění testu zvuku všechny jednodlivé speakery vydávají správný zvuk podle testu...
Fakt nevím, jestli je to normální, nebo jestli někde něco špatně nastavuji...
3D pozicování je jinak super, podle zvuku dokážu krásně přesně definovat místo výstřelu/jiného zvuku, jen tento rozdíl mi kazí náladu. Nevím, jestli je to normální, nebo jestli je chyba u mě.
Mám Vista x64, zvuková karta X-FI Xtreme Gamer Fatal1ty Pro, kabely všechny tři zapojeny správně (+ 1 mikrofon), nejnovější Vista x64 drivery a ALchemy se zadaným CoD4. Ve hře jsem zkoušel jak 5.1, tak Windows Default nastavení s tím, že ve vin mám nastavené 5.1 a při spuštění testu zvuku všechny jednodlivé speakery vydávají správný zvuk podle testu...
Fakt nevím, jestli je to normální, nebo jestli někde něco špatně nastavuji...
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to je celkem zajimavy problem. co hraji s par lidma, kteri maji taky 5.1 sluchadla, tak jim to jde v poradku. v jinych hrach ti to jde v poradku?
jinak hraji na obyc. sluchatkach od geniusu, ve hre mam nastaveno 5.1 zvuk a taktez pro mne neni problem urcit smer zvuku (asi nejaka emulace, ale funguje spolehlive).
jinak hraji na obyc. sluchatkach od geniusu, ve hre mam nastaveno 5.1 zvuk a taktez pro mne neni problem urcit smer zvuku (asi nejaka emulace, ale funguje spolehlive).
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a zkousel jsi to na 5.1 repracich? pokud by ti to na nich hralo normalne a na tech sluchatkach ne, tak to asi normalni nebude
aspon me to na bednach hraje normalne - tak jak ma 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- Gizmo_CZ
- Začátečník

-
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-cod4.php
Stáhni PBSetup, zadej CoD4 a zcheckuj updates... Jednuduchý jak facka.
- tomoas
- Nováček

-
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
Hehe, to je jako otázka: "Čau, já jsem Pepa, vysvětlíš mi, jak se taktuje?"
Config jsou stovky příkazů z console, bindů, cg_ příkazů, cl_ příkazů a hlavně r_ příkazů. Hlavně 95% příkazů na změnu charakteristiky zbraní, map a fyziky zakazuje PAM i PB...
Doporučím ti pár jednoduchých příkazů:
seta cg_fov 80
seta r_lodBiasRigid 0
seta r_lodBiasSkinned 0
seta r_lodScale 1
seta r_lodScaleRigid 1
seta r_lodScaleSkinned 1
seta r_multiGpu 1
seta r_picmip 3
seta r_picmip_bump 3
seta r_picmip_manual 1
seta r_picmip_spec 3
seta r_picmip_water 1
seta com_maxfps 250
seta cg_drawlagometer 1
seta cl_maxpackets 63
seta compasssize 0.5
Některé z těchto příkazů definuje sám PAM, ale nepředpokládám, že hraješ na serverech s PAMem. Zbytek jako sensitivity, nebo binds (klávesy) si udělej sám.
Jestli chceš, pošlu celej výpis z cfg.
Config jsou stovky příkazů z console, bindů, cg_ příkazů, cl_ příkazů a hlavně r_ příkazů. Hlavně 95% příkazů na změnu charakteristiky zbraní, map a fyziky zakazuje PAM i PB...
Doporučím ti pár jednoduchých příkazů:
seta cg_fov 80
seta r_lodBiasRigid 0
seta r_lodBiasSkinned 0
seta r_lodScale 1
seta r_lodScaleRigid 1
seta r_lodScaleSkinned 1
seta r_multiGpu 1
seta r_picmip 3
seta r_picmip_bump 3
seta r_picmip_manual 1
seta r_picmip_spec 3
seta r_picmip_water 1
seta com_maxfps 250
seta cg_drawlagometer 1
seta cl_maxpackets 63
seta compasssize 0.5
Některé z těchto příkazů definuje sám PAM, ale nepředpokládám, že hraješ na serverech s PAMem. Zbytek jako sensitivity, nebo binds (klávesy) si udělej sám.
Jestli chceš, pošlu celej výpis z cfg.
- Gizmo_CZ
- Začátečník

-
Díky ale já psal že přes tohle mi to nejde!! furt mi to hlásí že nemůže komunukovat s punkbusterA.exe!!h4__ píše:http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-cod4.php
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- Gizmo_CZ
- Začátečník

-
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jako normalni vec to ja v zadnym pripade neberu, kdyz me to JDE normalne (na 5.1 repro)h4__ píše:EDIT: Tak spoluhráč z teamu s 5.1 bednami má ten samý problém, a spoluhráč z teamu s Medusama taky, takže to beru jako normální věc.
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-