Zdravim takze mam takovy maly problemek zakoupil jsem tuhle kartu a slapala OK az do te doby nez jsem zkusil si zahrat hru WoW a zacaly problemy prvni obcasne restarty PC po nalogovani do hry vysoka latence 1000+ a dissconecty zkusil jsem vsemozne Ovladace dokonce i omeby porad to same uz si nevim rady co bych mnel zkusit nova instalace wow i windows proste nic nepomohlo nemnel nekdo takovy problemek taky ? pokud ano zkuste mi poradit
Predem diky
grafika nema s pingama(latencema) nic spolecneho, proste ti nefunguje internet jak ma. To muze byt providerem internetu a nebo tim ze mas v PC neco co tam byt nema. Mas dobre vetranou case? Jsou ted velke horka, tak bych se nedivil kdyby se ti nejaka komponenta prehrivala
Na sti mam 4PC a na vsechne jede OK... Grafika byla testovana v jednom z nich a ten samy problem takze asi to bude opravdu graf... case je velice dobre vetrana a v pokoji Klimatizace takze vse z tehle strany je ok
klasicky, dej ping na www.seznam.cz -t a nech to bezet pul hodky bez jineho pouzivani netu. Pokud to bude ok, tak jsi vyloucil net na jednom PC. Ale co me napada je to, ze ty hrajes a nekdo z ostatnich PC pouziva net a proto ti to skace. Je to vcelku normalni jev, pokud mas net sdileny mezi vice PC bez nejakeho shapovani pasma.
Dalsi vec co muze byt problem je to ze server na to wowko nestiha pokud nejhrajes na oficialnim
A jeste jedno, na ostatnich PC jede to WOWko korektne ?
Mno ping na seznam jede ok... wow ano hraju na Offic jinak by mne to nesralo a na ostatnich jede ok jenom mi takhle jeb*** Ostatni Hry typu ultima on-line nebo Second Life jedou ok bez problemu...
ono ja tusim ze to je grafarnou na stare 7600GS jelo vse bez problemu problem nastal s vymenou kdyz jsem procital fora tak jedine problemy s ATI a WOW byl jenom poklesy FPS a cernani obrazovky a ty vyresily Catalysty