Saphire HD 2600XT 512MB GDDR3 AGP Problem s World of warcraf

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Soulkill
Nováček
Nováček

Saphire HD 2600XT 512MB GDDR3 AGP Problem s World of warcraf

Příspěvek od Soulkill »

Zdravim takze mam takovy maly problemek zakoupil jsem tuhle kartu a slapala OK az do te doby nez jsem zkusil si zahrat hru WoW a zacaly problemy prvni obcasne restarty PC po nalogovani do hry vysoka latence 1000+ a dissconecty zkusil jsem vsemozne Ovladace dokonce i omeby porad to same uz si nevim rady co bych mnel zkusit nova instalace wow i windows proste nic nepomohlo nemnel nekdo takovy problemek taky ? :( pokud ano zkuste mi poradit
Predem diky

BTW: Windows XP sp2 popripadne se ptejte
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

grafika nema s pingama(latencema) nic spolecneho, proste ti nefunguje internet jak ma. To muze byt providerem internetu a nebo tim ze mas v PC neco co tam byt nema. Mas dobre vetranou case? Jsou ted velke horka, tak bych se nedivil kdyby se ti nejaka komponenta prehrivala :wink:
Soulkill
Nováček
Nováček

Příspěvek od Soulkill »

Na sti mam 4PC a na vsechne jede OK... Grafika byla testovana v jednom z nich a ten samy problem takze asi to bude opravdu graf... case je velice dobre vetrana a v pokoji Klimatizace takze vse z tehle strany je ok
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

Takze sis vlastne odpovedel sam ... :roll:
Soulkill
Nováček
Nováček

Příspěvek od Soulkill »

Muj dotaz byl nebo mnel byt smerovan tak jestli uz se s tim nekdo nesetkal napr nastaveni ovladacu nebo takhle neco
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

from_CZ píše:grafika nema s pingama(latencema) nic spolecneho, proste ti nefunguje internet jak ma.
Skoukill píše:Na sti mam 4PC a na vsechne jede OK
:roll:

Problem nebude ta grafika, ale prave ty 4PC na siti, vypni tri pocitace, nech si zaplej jenom ten svuj a pak zkus hrat..

Mas proste pretizenou sit, nekdo stahuje vic nez normalne, a tobe se nedostava potrebnyho spojeni, proto mas vysoky latence atd atd..
Soulkill
Nováček
Nováček

Příspěvek od Soulkill »

tak jsem to zkusil a nic porad jedno a to same :sad:

Resp jsem je odpojil od site a pouze muj mnel pristup
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

Zkus jinou hru po netu .. u nas v baraku to delalo taky a pomohlo preinstalovani firmware toho routeru
R7 9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

klasicky, dej ping na www.seznam.cz -t a nech to bezet pul hodky bez jineho pouzivani netu. Pokud to bude ok, tak jsi vyloucil net na jednom PC. Ale co me napada je to, ze ty hrajes a nekdo z ostatnich PC pouziva net a proto ti to skace. Je to vcelku normalni jev, pokud mas net sdileny mezi vice PC bez nejakeho shapovani pasma.

Dalsi vec co muze byt problem je to ze server na to wowko nestiha pokud nejhrajes na oficialnim :roll:

A jeste jedno, na ostatnich PC jede to WOWko korektne ?
Soulkill
Nováček
Nováček

Příspěvek od Soulkill »

Mno ping na seznam jede ok... wow ano hraju na Offic jinak by mne to nesralo a na ostatnich jede ok jenom mi takhle jeb*** Ostatni Hry typu ultima on-line nebo Second Life jedou ok bez problemu...

ono ja tusim ze to je grafarnou na stare 7600GS jelo vse bez problemu problem nastal s vymenou kdyz jsem procital fora tak jedine problemy s ATI a WOW byl jenom poklesy FPS a cernani obrazovky a ty vyresily Catalysty
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“