Předelani hifi

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

Aspon píše:Z-2300 mají jen jeden vstup
To ovsem neznamena, ze je nemuzes pripojit k PC a zaroven k TV...Muzes pouzit rozdvojku, neni to sice zrovna nejlepsi zpusob, ale svuj ucel to tak plni...
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
hobys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hobys »

Rozdvojku tim myslis tu do jacka jak ti to udela dva ?
lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukazkiss »

Obávam se, že žádné domácí kino v podobné ceně ti onu chtěnou masáž nezařídí. . .
Postoval jsi kino s cenou přes 4k kč, takže si myslim, že takových 5k by nemusel být pro tebe problém. Pokud tomu tak opravdu je, tak bych se na něco podobného vykašlal a koupil nějaký jetý zes + reproduktory, popřípadě i sub. Do 5k kč by se dalo s jetými věcmi vejít.
Sám jsem hrál několik let na normální hifi zesilovač s 2 širokopásmovými bednami a jedním pasivním subem. Dokázalo to zatlačit pěkně, skla v oknech chrastily a skleničky se volně pohybovaly po nábytku. . . to bylo to hlavní, o co mi tenkrát šlo.
Když mi po pár letech došlo, že muzika není špatná ani s čistým zvukem a bysy jen v místech, kde mají být, tak nebyl problém vyměnit repro a nechat zesík. Takto mi to hraje doteď velice obstojně a s cenovkou pod 9k kč.
„Když jde člověk stále rovně, daleko nedojde..."
Tuning, zlepšení jízdních vlastností automobilu, má nejlepší výsledek, pokud zdokonalíme jednu konkrétní součástku. Najdeme ji mezi sedadlem a volantem. . .©
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“