Několik problému s Vistava, prosím o vyřešení.

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
bkf.1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bkf.1 »

Ohledně té OBNOVOVACÍ FREKVENCE zkuste tohle: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... c&start=24
Intel Celeron M 1.4@1.96Ghz S479 + S479 redukce (standardní chladič, max teplota 47°C), Asus P4GD1 S478 (Intel 915), Transcend 2x 512MB + 1x 1024MB DDR 400MHz, Gigabyte 6600GT 128MB DDR3 + Arctic-Cooling NV Silencer 6 rev. 2, WD1600JD (160GB) + Primecooler HDB-P (pasivní), SB Live!
SLI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SLI »

mam takovy problem mam vistu 64 provozoval jsem ji celkem v pohode az do doby nez mi nesel spustit systen presne pri nacitani toho grafu windows se to seklo skousel sem znovu nahrat vistu a ejhle dalsi problem vsechno jede v poho az do te doby nez nastane dokonceni instalace....tam se to proste sekne a nejde to dal vubec netusim cim to muze byt.....prosim poradte dekuji za kazdouradu uz jsem bezradnej
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Mno ohledně té obnovovací frekvence jsem na tom podobně :-(
DX10 aplikace se automaticky spouští v 60Hz (pokud hra v sobě nemá nastavení RefreshRate). Zatím jediné východisko je RefreshLock. Zkoušel jsem i přepis registrů, neúspěšně. A nVidia panel nahouby. Starej dobrej před 100.xx tam bylo Refres Overide a fungovalo to. Kdyby jste někdo měli nějaký dobrý rady jak nepoužívat externí sw k udržení frekvence sem s tím :roll: :)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“