Call of Duty: World at War

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Tak engine má být stejný jako u COD 4 :roll:
CPU:Intel E8400, MB: Asus P5E X38, RAM: Patriot 2x1 GB 800 MHz, GPU:Asus 8800 GTS ( G92), HDD: WD 6400 AAKS, PSU: Fortron Blue Storm 500W
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Tak spis nez o engine mi jde to nabity zpracovani.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já bych si dal D-Day v dnešní grafice,stačila by právě ta ze čtyřky.Pamatuju si,jak jsme s kámošem tupě zírali na vylodění v MOHAA.Třeba se v CoD 6 dočkáme... :roll: Nicméně povykující japka v jungli a banzai útoky na bajonety maj taky šťávu,tak snad to dopadne k světu.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Malá OT vsuvka - autoři CoD4 (Infinity Ward) pracují na jakési sci-fi hře - http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/Section ... nal-pc_osk
Goldnoob team proud member!
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

Když mělo vyjit cod4 byl jsem mírně rozladěn z toho že to bude moderní válka. Ale po chvilce mě to přišlo do krve a musim řict, že žadnej předchozí díl jsem tak nežral.
Trošku mě naštval návrat do 2.sv války,ale s ohledem na předešlou zkušenost...
Taky si zkuste představit dvojku na enginu cod4, plno zbraní, perky, xp.... to by už šlo,ne? :roll:
Trochu škoda že si vybrali zrovna japonsko...taková korea by mohla být atraktivnější víc ( ani nevim, jestli vubec nějaká střilečka je z korejské války ), arabsko izraelské konflikty atd.... Ale na druhou stranu, ono se to bude prodávat asi nejvíc v usa..
Každopádně, věřim, že to bude opět skvělý díl a bude se hodně hrát :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Trpělivý protivník z Call of Duty World at War @ TG.cz

Vývojári nešetria silnými vyhláseniami, no som zvedavý ako to všetko nakoniec dopadne :-)
.
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

barco píše:Trpělivý protivník z Call of Duty World at War @ TG.cz

Vývojári nešetria silnými vyhláseniami, no som zvedavý ako to všetko nakoniec dopadne :-)
No tohle vypadá dobře, začínám se na Japonce opravdu těšit :)
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jsem rád, že se nezapomnělo ani na evropskou kampaň. Snad tam nakonec bude...
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Dex_Holland píše:Jsem rád, že se nezapomnělo ani na evropskou kampaň. Snad tam nakonec bude...
No já osobně bych jí konečně oželel...a věnoval se jen Pacifiku, po Evropě už jsem se naběhal dost :)
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jo to si taky na jednu stranu říkám, ale na druhou stranu, cod bylo vždycky parádní a určitě to bude něčím nové, nějaké nové prvky. A pro MP bude víc rozdílných map,stran a zbraní...snad. No a navíc, po evropě jsme toho naměhali sice až ža, ale ne v kooperativním modu :roll:
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

axloth píše:
BRKO píše:Klesajici uroven CoD serie se pouze potvrdila ohlasenim dalsiho dilu.
Pred jehoz dokoncenim jiste bude oznameno dalsi pokracovani :-D
Pokud bude serie klesat tim stejnym zpusobem jako s CoD4 (tedy hra roku, ktera strcila do kapsy jak vsechny predchozi dily, tak vsecky ostatni strilecky), tak budu s klesajici urovni naprosto spokojenej.
Tak hra roku to určitě nebyla, tedy aspoň pro mě. Pro mě osobně bylo CoD 4 zklamáním a vcelku jsem i litoval peněz, hrál jsem jedničku, u které jsem se bavil hodně dobře, tady mně to ale připadalo až takové příliš frenetické až chaotické a takové bez duše (i když technicky vycizelované - taková typická moderní krátká hra pro masy), nemluvě o těch respawnech enemies a šíleném skriptování. Ale asi to není typ akce pro mne, takový Crysis je mi svým o něco pomalejším tempem a málo skripty bližší...

Od CoD 5 zvrat v pojetí této franchise neočekávám, takže mně nejspíše mine.. (nějak už začínám být na tuto CoD zkratku alergický :))) ).
show must go on..
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Myslel jsem hra roku objektivne, tedy dle vyhranych oceneni a tech cod4 nasbiral skutecne nekolikanasobne vic nez prehypovanej crysis. Proti subjektivnimu gustu samozrejme zadnej disputat, ale o tom, co koho bavi, se tu muzem bavit donekonecna a pravdu nebude mit nikdo (nebo vsichni).
Phinix
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phinix »

SpeedyGT píše:To já sem zase docela rád, že se vrátili ke druhé světové válce, ale na druhou stranu musím říct že i 4 je dobrá.
Snad se budou alespoň trochu držet historie a zabojujem si i na známých místech :)
Naparosto souhlasim se Speedym! Taky mám rači 2. světovou. Je to lepši než moderní zbraně furt koukat odkud přiletí RPG. :-D
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nové screeny - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28187&r=top a hra se bude odehrávat i v Berlíně.
Deponer
Nováček
Nováček

Příspěvek od Deponer »

Podlě mě byl nejlepší díl datadisk k jedničce United Offensive... Ona úžasná mise v oblacích mě dostala na kolena... tenkrát to bylo totiž strašně akční!!! 8)
Intel Core 2 DUO 4600 2,4@3,0; ASUS P5GC-MX/GBL; zevl DDR2 667Mhz 2x 1GB RAM; ATI Radeon X1950 pro;HDD Samsung 250GB ale upgrade in progress :)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

skoda ze jeste nikdo neudelal akci spusobem mapa, rozdeleny uzemi do mnoha oblasti a postupne dobivat ve 3d jako klasicka 1st person shooter.prijde mi, ze posledni dobou level designeri spis daj na malou oblast plnou nascriptovanejch serepeticek nez na velky prostranstvi plny nepratel ktery nejsou dementni (ala cod4 a nejen ona)... nevim proc, ale i AI z Quake3 mi prijde daleko lepsi nez ve vetsine dnesnich her a to je to dedecek :roll:
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

No tak meli jsme tu Crysis a to bylo vzhledem k hype celkem fiasko... Bude tu Far Cry 2 a to snad dopadne lip.

A v cem konkretne je AI z Q3 lepsi nez AI z CoD4?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“