Projekt: Zatim bez jmena

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Projekt: Zatim bez jmena

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Tak, prestoze nebylo v planu to sem vubec davat tak tu preci jen bude ukazka meho soucasneho modu a praci na nem. Jelikoz je vse o financich kterymi jako student nijak neoplyvam tak se projekt tahne uz par mesicu. Puvodne nemelo jit vubec o nejake velke upravy, vse zacalo tim ze jsem odstranil vzduchovy tunel co vedl k procesoru, zaroven prisly k odstraneni i packy se zamkem ktere bocnici drzely, nyni ji drzi akorat 2 srouby a to mi vyhovuje daleko vice. Bocnice je flekata protoze ceka na nakup spryckitu.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Dole pod stolem je videt server, na dalsi fotce je jiz s cernym lesklym nastrikem aby nebudil takovou pozornost.
Obrázek

Samotny server, je to offtopic davat sem jeho fotku ale jen tak pro predstavu jaky bude mit lak hlavni pc to staci.
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Komentare typu "kdy bude pokracovani" nebo "puvodni skrin vypadala lip" si nechte, sam nevim kdy budu v pracich pokracovat a sami nevidite finalni podobu kterou mam v planu takze delat zavery by byla blbost. Jinak se ptejte na co chcete, od toho jsem to sem dal.
Naposledy upravil(a) M4r1hu4n3 dne úte 15. črc 2008, 08:26, celkem upraveno 1 x.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Dalsi update, ted to jen ceka na spryckit, a pak uz jen finalni barva, pravdepodobne matna cerna, boky leskla cerna - to mluvim o tom predku, strikani cele skrine je v planu, ale nebude hned...
Naposledy upravil(a) M4r1hu4n3 dne úte 15. črc 2008, 11:43, celkem upraveno 3 x.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
klimo
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimo »

Tak to si zhruba ani nic neudelal :D
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

V podstate mas pravdu, ale na druhou stranu chci jen pomerne decentni upravu. Ono jen par hezkych hodin trvalo brouseni te predni mrizky aby byl dokonaly prechod. A dnes jsem kitoval a brousil ten prechod na panelu, je to tvoreny 3 zaslepkama ktere jsou k sobe slepene. V podstate vyrobu ovlivnuji 3 faktory - cas, chut, penize, pokud je cas ale nemam chut tak to radsi nedelam = zbytecna prace, pokud je cas i chut ale nejsou penize tak je to taky spatny.
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nightavanger »

muzu se zeptat na co 5 spinacu ? :D:D zapinani,reset a ... ? :) jinak na to jaky mas podminky (malo penez, malo casu ..) tak zatim pekne :)
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

tech 5 spinacu je k ovladaci jednotce podsviceni, reset neni, ten bude v zadu - mackam ho tak 1x za mesic, tak neni potreba aby byl ve predu. To velky cerveny slouzi k zapnuti - odklopim kryt, zapnu, zaklopim a predek nic nerusi

//edit: jeste jsem se zapomel zminit o tom ze kryt je ted velka prazdna plocha kterou vyuziju tak ze na ni pridelam z hliniku vyrobeny nejaky motiv, napadl me lev nebo neco podobneho
klimo
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimo »

Tak powiem ti:ten control panel to sa mi nepaci ako si to vyriesil ale zasa to je len na tebe ako to urobis a zalezi aky mas vkus no ale podla mna to neni ani po estetickej ani po funkcnej stranke velmi dobre vyriesene no proste sa mi to nejako nepaci a ten resert umiestnit niekde dozadu to co ta napadlo???videl si to niekde alebo co??
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

heh, ten panel to schovava, takze bych to ani nijak nehrotil, a co se tyce toho resetu tak proc by nemohl byt vzadu? :-D
chci cisty predek, zadne tlacitko, zadna dioda, a proto ten kryci sklapeci panel, takhle mi to vyhovuje

jinak funkce ovladaci jednotky - nastaveni intenzity jasu v krocich, prepnuti na blikani s nastavitelnou rychlosti, prepnuti na 3 druhy pulsovani - klasicke, neuplne rozsviceni, neuplne zhasnuti
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Ted po zakonceni tohoto skolniho roku a po 3 pivech a 2 rumech uvazuju o jinem usporadani predku, uvazuju o odstraneni prednich sklapecich dvirek, ty by byly napevno a ze bych ovladaci jednotku dal jinam, zapinani treba nahoru spolu s indikacnima diodama... co na to rikate?
preci jen nemam cim to vyplnit a vnitrek po sklopeni je pak strohy

//zalepeno, zitra to zakituju... kdybych to udelal rovnou mohl jsem si usetrit nekolik hodin prace, ale takhle to bude aspon lepsi.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“