Samsung SyncMaster2232BW,LG L226WTQ-SF,Iiyama ProLite E2201W

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
trq
Nováček
Nováček

Samsung SyncMaster2232BW,LG L226WTQ-SF,Iiyama ProLite E2201W

Příspěvek od trq »

Dobrý den, poprosil bych vas o radu kterej z techto monitoru je lepsi, bylo by to prevazne na hrani PC her, popřípadě doporučte jiný(lepší) ve stejne cennové kategorii. Předem všem děkuji za odpovědi.
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

co treba samsung 2243BW? Mam ho a spokojenost a navic ma vertikalni polohovatelnost.
olso
Nováček
Nováček

Příspěvek od olso »

Mastodont píše:co treba samsung 2243BW? Mam ho a spokojenost a navic ma vertikalni polohovatelnost.
Ten ma aj DVI? Ja nepotrebujem vertikalnu polohovatelnost a nechcem do LCD moc vrazit, pouzivam notebook a toto je skor pre rodicov-internet, word, excel a ja obcas na film. Kamos ma LG, VGA a DVI a pouziva to na VGA, lebo DVI mu nejak blblo a ma jeden spatny bod, prave preto uvazujem nad Samsungom-0 zlych bodov, len neviem ci staci VGA.
olafnikov
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od olafnikov »

mám ten samsung 2232bw. Zatím spokojenost, na hry super. Někteří tvrdí, že má přesvětlený spodní kraj (je to treochu při bližším prozkoumání poznat), ale věř mi, ve hrách si toho nevšimneš :wink:
Bucho95
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bucho95 »

Určitě 2232BW kašli na všechny co píšou o nějakém podsvícení, já si ničeho nevšiml zatím. Je to super monitor a skvěle ypadá, doporučuju!
TommyT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TommyT »

Nepiska pri znizeni jasu ten 2232BW? Skuste prosim dat ucho zan a znizit jas. Dakujem. (totiz som uz za jeden kvoli tomu dostal naspat peniaze-nastastie, lebo aj zlacneli)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“