Problem - Win ukazuje poloviční velikost
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Sergeii
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Problem - Win ukazuje poloviční velikost
Zdravim , mam problem , kámošovi jsem přeinstalovával notebooka , předtim tam měl disk rozdělen na dva sektory o velikosti 30 Gb na každou ... nyní tam má hdd jako jeden sektor , jak to chtěl , ale velikost zůstala 30 Gb i když _HDD má kapacitu 60 Gb , před formátem jsem všechny sektory zformátoval a vymazal a vytvořil jako nový ... nevíte kde by mohl být problém ? děkuju moc
- Mastodont
- Černá karta

-
- wallot
- Středně pokročilý

-
nerika se sektor ale oddil ci partition.
je dost mozne ze tam zbylo proste 30GB volneho prostoru kde je mozne vytvorit dalsi oddil jak to bylo predtim, v systemu si pust spravce disku a hned uvidis
pravym mysitkem na tento pocitac ->spravovat a spravce disku
je dost mozne ze tam zbylo proste 30GB volneho prostoru kde je mozne vytvorit dalsi oddil jak to bylo predtim, v systemu si pust spravce disku a hned uvidis
pravym mysitkem na tento pocitac ->spravovat a spravce disku
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Sergeii
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Sergeii
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Sergeii
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Sergeii
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ale já žádné oddíly nevytvářel ... smazal sem předchozí dva co tam byli a prostě windows nainstaloval na disk který sem předtim zformátoval ... takže tam je prostě jen C: který má 30 gb místo 60 gbzombux píše:no, po pravdě instalátor windows to umí taky, nechápu jak jsi mohl vytvořit jen 30GB odíl při instalaci, obvykle to nabízí plnou velikost disku. jestli se ti chce s*át s reinstalem, tohle je taky cesta.
- zombux
- Odborník PCT

vytvářel - disk bez vytvořeného oddílu je k ničemu.Sergeii píše:ale já žádné oddíly nevytvářel ... smazal sem předchozí dva co tam byli a prostě windows nainstaloval na disk který sem předtim zformátoval ... takže tam je prostě jen C: který má 30 gb místo 60 gbtakle to dělám pokaždé tak mě nenapadlo sledovat kolik má , když sem ho tam instaloval ...
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Sergeii
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Sergeii
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
fakt nebyl
koukal sem se tam mockrát a byl tam jen jeden ten aktivní
edit: ten nově přiřazený je NTFS ,kdežto ten původní je FAT32 , co to vlastně znamená ? formát zápisu ? a bude to dělat problémy ??
edit2 ( ježiš )
a mám ten nově přiřazený označit jako Aktivní ?? je tam možnost pod pravým myšidlem 
edit: ten nově přiřazený je NTFS ,kdežto ten původní je FAT32 , co to vlastně znamená ? formát zápisu ? a bude to dělat problémy ??
edit2 ( ježiš )