+ připomínám reklamaci kódování v předmětech upozorňovacích mailů O-)
//kotas: já mám na obrázky taky svůj server, ale jeden lew mi kdysi vynadal, že můj server narozdíl od galerie nemusí fungovat

1) Vic jak rokKarlos1 píše:Dělá někdo něco pro opětovné spuštění GALERIE ???
PS: Víc, jak 6 měsíců nefunguje!!!

Rad bys tam videl jine tlacitko? Nebo ti vadi, ze se tio pokazde stahuje ten 226 bajtový obrazek "G"? Nebo o co ti jde? Posthunting?Karlos1 píše:Píšeš víc jak 1 rok. To opravdu odkaz Galerie je velmi užitečný.
Tak, akorát na zaplácnutí místa na stránce.![]()
A ten text při kliknutí na odkaz "Galerie" je podle tebe fakt skvělý.
"Omlouváme se - vzhledem k vážné bezpečnostní chybě je galerie dočasně mimo provoz."
Jestli "dočasně" znamená "NIKDY", tak název odkazu "Galerie" je opravdu smysluplný!?!

Jde mi jen o to, že víc jak rok je na stránce odkaz , který je na ... !!!consider píše:Rad bys tam videl jine tlacitko? Nebo ti vadi, ze se tio pokazde stahuje ten 226 bajtový obrazek "G"? Nebo o co ti jde? Posthunting?Karlos1 píše:Píšeš víc jak 1 rok. To opravdu odkaz Galerie je velmi užitečný.
Tak, akorát na zaplácnutí místa na stránce.![]()
A ten text při kliknutí na odkaz "Galerie" je podle tebe fakt skvělý.
"Omlouváme se - vzhledem k vážné bezpečnostní chybě je galerie dočasně mimo provoz."
Jestli "dočasně" znamená "NIKDY", tak název odkazu "Galerie" je opravdu smysluplný!?!

Blokovat odkaz, který je nefunkční, je dobré k čemu?Wilik píše:Jestli ti vadi ten odkaz, resp. ikonka, tak si ji muzes zablokovat.
Kazdopadne v galerii jsou obrazky, ktere se na foru bez problemu zobrazuji, jen tam nejde pridavat nove a prohlizet. O nove verzi vime, ale zprovozneni za stavajici situace neni prioritou. BB3 umi prilohy k postum a potreba galerie, vc. jeji moznosti zacleneni do noveho fora, budou otestovany a nasledne vyhodnoceny. Myslim, ze kdyz to vydrzelo rok, tak to jeste chvili pocka.