turbomodul? takhle, já potřebuju co nejtišší chod, vyšší teploty mě nezajímají takže extra chlazení na to cpát nechci. jde mi teď hlavně o to, aby to na asus vůbec šlo namontovat, lidi se sapphirem jsem viděl ale s asusem ne
nejsem si vědom, že by asus měl na X1950pro jinej, než referenční tišťák, takže namontovat půjde, pasivně se to provozovat dá, pokud máš v case dostatečný průvan
místo case mám jen kostru (chieftec middle, takže jako normal big). v létě mám v místnosti poměrně horko, ale ta grafika by stejně většinu času jela na idle, hry víceméně nehraju...
no chystám na CPU dát thermalright s AC 120mm s PWM, tak teoreticky bych na něj mohl napíchnout další, aby se regulovaly synchronně... ale radši bych totální pasiv. no uvidíme, prvně zkusím v týhle díře sehnat accelero.
Já budu dávat na obě karty S1ky a jediný větrák kvůli místu bude foukat za strany co je napájení....aby tam byla apoň trochu cirkulace vzduchu. Taktovat je nebudu. Pasivy na RAM nechám a na VRAM pokud píšete že dodávaný pasiv je vetší dám ten. Jinak v Case je ještě jeden In větrák (12O) a dva Out (12O) plus zdroj, to by snad mělo udržet teplotu karet i když budou pasivní ne?
jak je to s chlazenim napajecich obvodu u 8800GTS-512? Box tam ma chlazeni , AC S1 ne. Bude stacit ofukovanim 120x120 fanem na S1 nebo je treba splasit dalsi extra pasiv na ony obvody?
1. Vedel by mi niekto povedat, ci sa AC S1 aj s turbo modulom zmesti na MB ASUS Maximus Formula tak, aby treti PCIE 1x slot (je to ten druhy pod PCIE x16 - 1) bol pouzitelny pre full high PCIE x1 karty?
2. Je AC S1 rev.1 naozaj kompatibilny s ATI HD4850? Pravdepodobne kupim nieco od Sapphire alebo ASUS.
tak me napada...nezkousel uz nekdo ho trosku modnout tak, aby sel odvadet vzduch rovnou z case?
Nemel by to byt teoreticky problem, oblozit zebrovani a dopredu dat 80mm fan...
Uvazuju o 4850, ale takovou topivou mrchu v case nechci, tak premyslim, jak to teplo efektivne dostavat ze skrine, aby ji vic nezahrival
no ona topi jen s referenčním chladičem,který je dobrý akorát tak do sběru kvůli mědi,při použití S1 pasivně klesne teplota na 45 a při použití 120mm fanu na to dokonce až na 37 v loadu,což je velký rozdíl oproti 88 s referenčním chladičem