Hry typu TDU.

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

RiCK
Začátečník
Začátečník

Hry typu TDU.

Příspěvek od RiCK »

Ahojte, hladam hry typu Test Drive Unlimited, lebo TDU mi seka a neda sa to vobec hrat :x .Motorcity Online je uz stare a nikde sa neda ziskat!!! TDU je pre mna SUPER hra ale seka. Neviem ktore HW to robi ale hrozne mi to seka - sekanie na rozliseni 640x480 je take iste ako na rozliseni 1280x1024, mam pocit ze to bude Processorom :sad: .Navrhnite nejake ONLINE hry typu TDU bo Singleplayery ma uz nudia :sad: .
Diki
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

No... k motorcity online

a) beta verze byla vydana pouze u amiku
b) kvuli nezajmu se do vydaní nedostala
c) v evropě se nedala sehnat

*mohla to být zajímavá pařba :D
tak asi nějak tak.. :)
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Když se podíváš na testy HD2600Pro, zjistíš že to neni žádný zázrak, viz. http://www.ddworld.cz/graficke-karty/as ... 00-28.html
Po zkušenosti s Race Driver GRID a návratu k TDU konstatuji, že pro mne nic lepšího není. Ale s megapackem mi hra občas hodně zlobí.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

No mne aj GTA SA seka jak fras ato ze by GK nevladala? Tomu neverim, ved GTA SA nieje znijky graficky zazrak. Podla mna to robi CPU. Ale spet k tematu - jakou hru by ste odporucili ktora sa nejak podoba na TDU alebo aspon je online :P .
BTW: na hocijakom rozliseni som hral, stale mi to sekalo tak isto, podla mna to GK nebude :wink:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

pokud se ti na sestavě co máš v podpisu seká GTA SA, tak je problém úplně někde jinde než ve výkonu tvého hardwaru
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Nemoze to byt aj ZDROJ ??? Ten je hodne slaby (only 300W) a preto som aj musel odpojit pridavne napajeni pre GK lebo sa mi stale zamrzavalo PC.
Edit: Echh... Pred chvilou som si nainstalovat NFS Underground 2 a FPS 7-12 :o .
Edit 2.:A processro mam 2.6GHz. Celeron a nie Pentium :wink:
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Tak v tom pripade je to zdrojem protoze grafika bez pridavneho napajeni nejede na maximalni vykon.Tobe by stacil nejaky Fortron 350-400W nebo nejaky jiny kvalitni se stejnym vykonem.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Toto som chcel pocut :) . Diki
BTW: FlatOut 2 (coz ma ovela vyssie HW naroky kao NFS U2) mi ide na FPS 20-29 takze fakt :o .
bestko
Začátečník
Začátečník

Re: Hry typu TDU.

Příspěvek od bestko »

x_xxRICKxx_x píše:Ahojte, hladam hry typu Test Drive Unlimited, lebo TDU mi seka a neda sa to vobec hrat :x .Motorcity Online je uz stare a nikde sa neda ziskat!!! TDU je pre mna SUPER hra ale seka. Neviem ktore HW to robi ale hrozne mi to seka - sekanie na rozliseni 640x480 je take iste ako na rozliseni 1280x1024, mam pocit ze to bude Processorom :sad: .Navrhnite nejake ONLINE hry typu TDU bo Singleplayery ma uz nudia :sad: .
Diki
Je to procesorom - myslim to TDU ale malo by ti to ako tak ist
Skus vymenit zdroj. Grafika nie je ziadny zazrak ale podla mna staci
CPU : INTEL CORE 2 DUO E4500@3,41 Ghz 1,45V -- , VGA : GIGABYTE 8800GT, core:700Mhz shaders: 1715Mhz memory: 1900Mhz -- RAM: 2 x 1GB Kingstone HyperX 800@930Mhz 5 5 5 15 @2,2V, -- MB : GIGABYTE P35 DS3, -- HDD : SAMSUNG 320GB 16MB cache -- FORTON BLUE STORM II 500W
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: Hry typu TDU.

Příspěvek od RiCK »

bestko píše: Je to procesorom - myslim to TDU ale malo by ti to ako tak ist
jn ide to ale 3 FPS takze bb, to sa tak vobec neda hrat.
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

jeden poznatek - nevim proc ti ty hry nejdou ale hral jsem TDU na 2 Ghz jednojadru od AMD s 2600 pro a kdyz jsem ocesal detaily a dal rozliseni 1024*768 tak hra bezela nadherne.
stejne jako hraju GTA SA na moji 6 let stary sunce Athlonu 1700+ s radeonem 9600 a hra jede krasne v 1280*1024.
takze doporucim ti hledat neajkou botu co mas v pc , a ne hledat hry , ktery ti pudou, pac ti nepude zadna - pc ti tedka podava vykon mensi nez 6 let stary pocitace - ja osobne to vidim na ten zdroj
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

kup si novej zdroj ;) pak připoj přídavné napájenípro gk a mělo by to jet ok
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ok vyreseno!!!! Idem kupovat ZDROJ !!! Vsade mi pisu, ze mam slaby zdroj!!! No kupim novy FORTRON 400W a ked bude to dalej sekat atd. tak idem darovat moje pc detskemu domovu :cry: !!!!
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

jj lepší než kupovat nove cpu ! tím to 100% nebude ! gta jse dá rozjet ja řekl zub na 1700+ cca 1.4ghz a ty máš 2.6 takže by se ti to mělo rozjet dle mého je to tím nezapojeným dodatečným napajení pro gk :wink:

YES, WE HAVE *.* !!!
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Hm to je divný v těch testech je na tom ati 2600 o hodně lépe než moje 7600gs a já jsem tdu hrál úplně v pohodě na 1024x768 bez AA a hdr a měl jsem prakticky pořád 30fps... Dalo se to hrát úplně v pohodě, tak nevím... Možná tam nervat za každou cenu vysoké rozlišení, z vlastní zkušenosti vím, že na mé sestavě je rozdíl 1280 vs 1024 obrovský rozdíl ve fps... Nepříjemný je jenom to, že mám 19" LCD :D Takže hry už jsem prakticky přestal hrát :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Emer619 píše:jj lepší než kupovat nove cpu ! tím to 100% nebude ! gta jse dá rozjet ja řekl zub na 1700+ cca 1.4ghz a ty máš 2.6 takže by se ti to mělo rozjet dle mého je to tím nezapojeným dodatečným napajení pro gk :wink:
GTA SA som hral aj na GK GeForce 4MX 440 128Mb. a aj tak mi to sekalo jak fras, tak isto jak teraz!!! Kupim novy zdroj a uvidime.
hypnotic666 píše: ...Možná tam nervat za každou cenu vysoké rozlišení, z vlastní zkušenosti vím, že na mé sestavě je rozdíl 1280 vs 1024 obrovský rozdíl ve fps...
ale mne to aj na 640x480 seka tak isto ako na 1280x1024 !!!!
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Mno, pripojil som pridavne napajanie a mam tu par screenov:
tu som mal FPS 3 a rozliseni 640x480--
Obrázek

tu som mal FPS 9 a rozliseni takisto 640x480 a vse na min.--
Obrázek

FPS som mal od 3 do 11 !!! Priemerne bolo 8 ale tak sa to neda hrat!!!
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

zkus přeinstalovat win a hlavně nahrát pořádný ovladače (AGP hotfix)
ten zdroj se mi nějak nezdá, tím by to být nemuselo
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Taky si myslím... Aby to jelo takhle tragicky, tak musí být chyba jinde... Přehřívá se ti něco? Máš nové ovladače?
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

No tak jestli si pripojil napajeni se starym zdrojem tak se nediv ten to proste nezvlada. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“