Jaké ram pro GIGABYTE GA-7S748?

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
Nothingus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jaké ram pro GIGABYTE GA-7S748?

Příspěvek od Nothingus »

ahoj, ja se v PC moc nevyznám chtěl bych nové paměti do počítače tak 1giga modul, ale nevím kterej by se hodil.

Nějaké info o desce GIGABYTE GA-7S748
Teďka mám jeden modul pčes cpu-z mě to píše DDR PC3200(200Mhz)
latency 2.5

na desce je napsané FBS400 a paměti 400Mhz.

Díky za info. POkud možno aby obě paměti pracovali společně : :roll:

EDIT Sent.: Upraven nazev threadu
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Podle popisu máš uplne standartní DDR paměti na 400 MHz. Ty se daj dneska snadno pořád koupit, i když je cena oproti DDRII dost nevyhodná.

Pokud neplanuješ v dohledný době celkovej upgrade PC, tak klidne kup bežny 400ky a máš to, pokud chceš časem upgradovat, tak bych se na to vykašlal.

Bez uražky - ta deska na ktery jedeš, to je opravdu slušný peklo a to jsem na ní ješte hodnej. Sis chipset pod Athlonem/Duronem - sebemrskačství.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Nejlepsi by asi bylo to nechat byt jak to je a pak hodit celkovej upgrade. Viz. to co tvrdi Sentenced...
Nothingus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nothingus »

Nepotřebuju upgrade bude novej NTB. Jenom napište, které ramky koupit a pojedou v pohodě. 8-)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jak jsem psal, vicemene kterykoliv DDR 400 co najdeš v ceníku/na skladě. Možnost nekompatibility je tu vždy, takže si nech otevreny vratka pro pripadnou vymenu komponent. Na ty desce/chipsetu co máš, bych ruku do ohne za nic nedal, takze poradne otestuj a uvidíš.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Odpovědět

Zpět na „Paměti“