bude fungovat PWM Regulace na vyse uvedenem chladici s 3pin konektorem?Mam v case 2 ventilatory AF12025PWM http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42889 ,tak si myslim ze by regulace mela fungovat. Jen chci muj nazor potvrdit nebo vyvratit. Doted to fungovalo s box chladicem,ale ten ma 4pin.
může a nemusí??? lepší odpověď -> Nebude! třípin je pouze na monitoring otáček! jenom čtyřpin má PWM regulaci! maximálně může mít rogulaci pomocí snížení napětí!
Co mám dělat když mi to nejde?
Snažit se. A když to nejde, ...tak se snažit
A kdyby to náhodou pořád nešlo, tak se zase snažit.
hryzalek píše:může a nemusí??? lepší odpověď -> Nebude! třípin je pouze na monitoring otáček! jenom čtyřpin má PWM regulaci! maximálně může mít rogulaci pomocí snížení napětí!
Meleš blbosti...
PWM regulovat muzes i dvoupin...
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.) TDi - Ten Dým Ignoruj
Takze jsem koupil 3 pin verzi (na aukci za 299,- osobka), mam to zapojeny s 1*120 AF12025PWM intake presne podle webu AC a ve speedfanu jdou regulovat kazdy zvlast (i kdyz ne zcela nezavisle).Teploty sly oproti boxu o ca. 10°C dolu pri Orthosu takze spokojenost. Jeste dokoupim 1*120 AF12025PWM na outtake a bude vyreseno.Zda se mi ze ani na 100% neni zdaleka tak hlucnej jako box
Právě jsem si taky koupil Freezera a bohužel má také 4 pin a moje deska má jen 3 pin konektor pro CPU větrák. Bude to fungovat? Jestli ano, tak které piny z těch 4 mám zapojit do toho 3pinu( podle mě je tam navíc ten černej kablík, ale jen tipuju). Díky za rady.
Zadny kabely neprehazuj! Jen si s velkou prevdepodobnosti odpalis desku. Konektor je rozsiren takze puvodni piny jsou zachovany. Tudiz i standartni vlastnosti. 4 pin slouzi jen pro "chytre desky"
Jo, neboj, nejsem Kutil Tim abych se v tom vrtal . Jen mám teda dotaz- na fanu jsou 4 piny, na desce jen 3 piny. Kterej pin na větráku může zůstat volnej po zapojení toho celýho konektoru.