Hry typu TDU.

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

Zub píše:a ja se zase budu opakovat, treba to pisu naposled.
nesouhlasim s tx3rfem i kdyz ten jeho avatar me dostava do uzkych :) , pac drive nebo pozdeji budes upgradovat, treba tedka nemas prachy ale je to tak a jakykoli zdroj treba forton 400w ti hrave utahne sestavu kterou si treba jednou koupis. takze tedka investuj do zdroje a ten ti pak zustane takze neprodelas, a koneckoncu ti diky nemu pujde ten pocitac co tedka mas a dokonce si na nem i zahrajes. mam spustu kamosu co hrajou na podobny sestave a jsou spokojeni.
no, sice koupi zdroj, chvili si zahraje.. ale..

nastavaj problemy.. az bude upgradovat, tak asi celej PC. Co udela s tim zbytkem, kdyz si necha ten 400W zdroj? Kdyz to takhle nefunguje..

Je to samozrejme jeho vec, ale prijde mi zbytecny, kvuli jedny hre, kupovat novej zdroj, prislo mi zbytecny kupovat i tu 2600Pro v nadeji ze si na tom zahraje Crysis.. Proste nevidim v tom zadnej smysl..

Kdyby mesic, nebo dva vydrzel, vydela 4-5k, tohle za 1500 nekomu proda, a za 7k koupi novej(pouzitej) stroj se kterym ma narok si zahrat uplne jinak, nez s timhle.

2Zub, ale nebudem se tady hadat, ja bych do toho nestrcil uz ani korunu :) :wink:
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

jj jasny ale jemu seka kazda hra i stary GTA SA v 640*480 :) ktery mi jde krasne na kompu za 1500 kc :) na plny detaily takze i ten komp co tedka ma mu jeho slabi zdroj degraduje na komp do kancelare :)

vyhoda je v tom ze tedka koupi zdroj , ale ten mu zustane i pro pripadny upgrade. takze nakoupi a proda jen komponenty stejne jako jsem to udelal ja :) se mnou se muj Seansonic S12 430W tahne docela dlouho a bohate staci na muj nynejsi komp s obrovskou rezervou :)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

tx3rf: ja porad nechapu proc to resite...evidentne panacek nema (jeste) rozum...
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Kurwa, budte ticho !!!! V pondeli bude novy zdroj a potom dam vedet jak to jde !!!!

LOCKED !!!
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

x_xxRICKxx_x píše: LOCKED !!!
tohle funguje jen tem vyvolenym xD
KDO mi odebral moji zlutou kartu
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

x_xxRICKxx_x píše:Kurwa, budte ticho !!!! V pondeli bude novy zdroj a potom dam vedet jak to jde !!!!

LOCKED !!!
neumis se chovat normalne? :?

Flegy: ok..
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Umim ale uz nepiste, ok? V pondeli dam vedet co jak.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“