PROJECT - Thermaltake SHark -> (ATI-RUBY) prvni fotky

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PROJECT - Thermaltake SHark -> (ATI-RUBY) prvni fotky

Příspěvek od Stratos »

(Kdyby mel nekdo naky dotazy ohledne PaintBrush, muzu dat pres SZ kontakt na toho clovicka je opravdu moc sikovnej a dokonce udelal na tohle skolu.)

tak sem se rozhodl svoji skrin udelat ve stylu ATI-RUBY
Zatim to neni jeste uplne hotovo ale tohle je uz prvni krucek dalsi budou nasledovat ale vetsi obrazek uz tam asi nebude aby to nebylo preplacane spis takove dodelavky typu LOGO ATI + nakej ten napis nebo pozadi (plameny apod to jeste nevim spise se jeste poradim s tim clovickem co to maloval dost se v tom vyzna)

Omluvte fotky ale fotak mi stale zbarvuje do zluta nevim proc snad brzo budu mit k dispozici kvalitni zrcadlovku za 40tis na puceni tak to pak sem hodim znova.

Pripadne napady na dalsi upravy Skrine sou vitany.
Obrázek

(sry za odlesk ale barvy uz trochu odpovidaji)
Obrázek

(zlutej odstin pleti ve skutecnosti neni, nak mi prebarvuje fotak asi to mam blbe nastaveny)
Obrázek

Jinak pro rejpaly RUBY nema pihu :) Tak piha tam pry byla ale posledni den blbla pistole a prskla cerne kanky a dotycky pak opravoval tyto kanky a umazal omylem i tu pihu :).

Puvodni obrazek co byl predlohou zde:
Obrázek
Naposledy upravil(a) Stratos dne pon 27. zář 2010, 12:24, celkem upraveno 13 x.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

kolik si za to rekl, jestli to neni tajny
.
DukeNukemCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DukeNukemCZ »

Pani ta ruby je celkem pekna na airbrush.
-chybi ji piha

ja osobne bych to ale chtel pres nejakou samolepici tapetu (z wallpaperu upravenho ve photoshopu aby to nepusobilo tak moc CG)a hodit na to nejakej slabej akril s podsvicenim, nebo jeste slozitejs vyriznout obrysi postavy ruby do plechu pod a nad dat slabi akril a vetraky s diodama nebo neony by se postaraly o slabi podsviceni toho obrazku (jeste to nejak zkombinovat s pruhlednou bocnici a bylo by to super)
3D Prophet 9700 Pro-X700Pro -X1600XT-X1950 XTX -2600XT-HD 3870X2-HD 4870X2-HD5670-HD6670-HD7770*-HD6870*-R9 290X
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Holda píše:kolik si za to rekl, jestli to neni tajny
nevim jestli tu muzem resit naky ceny ale spis napis SZ klidne ti dam na toho clovicka kontakt a odpovi ti na vsechno asi lip jak ja :).
Jinak tohle byla prace na necely 3 tydny, (bylo by to asi i drive ale mel zrovna vic zakazek)
Liquid J@kub
Nováček
Nováček

Příspěvek od Liquid J@kub »

no mne se to moc libi, kdybych mel na to naradi tak bych si to mozna taky ukutil na tu moji starou case :-D
Současné PC: CPU: AMD Athlon 2200+(1.8GHZ socket A)..GPU: ATi Radeon 9100, 128mb..MB : Nějaká stará Via XD..Ram: 512 Mb Kingston cl 3..HDD: 80Gb WD + 80GB SB..Zdroj: Corsair 750TX (750W) :-D
LCD: 22" Samsung 226CW (97%gamut)--Budoucí PC:..CPU:Q6600- 3.6GHZ+ oc??..GPU: Ati Radeon 4870 (pozdeji mozna crossfire)..MB : Asus P5E (x38)..Ram: Corsair 4Gb (2x2Gb) 800Mhz, cl 4..HDD: Western Digital AAKS 320gb+160gb..Zdroj: Corsair 750W 4x(6+2pin)

/poznamka: nejsem Atickar ani Nvidiot kdyby mel nekdo nejake namitky XD
Drobek'
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drobek' »

hezký.ale ňák bych upravil ty ploutve z druhé strany case na plamený okno.jestli chápeš? :) jo case je to hezká.
Omlouvám se za hrubky!!
Občasné zobrazovadlo pro noťasy 40" 1920x 1020
NB: Atom & GM3150 & 1GB & 250 GB & 10" 1024x600
Game Notebook: Phenom II BE X4 & HD5850 & 6GB & 2x500GB & 17,3" 1600x1200
Fandím LIQUIDTECH//AQUACOOL//CAWEDOG
Nokia N8 (4gb+16gb) + T-Mobile G1 (2gb)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

napady uvitam vsechny sam nevim jak to doladit aby to bylo fakt super na pohled jako komplet :)
Drobek'
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drobek' »

jestli máš vepředu před tou mřížkou dole větrák tak bych jí vyřízl a zatmelil okraje a dal tam honeycom nebo tahokov nebo perforáč nabarvanej nebo to nechat bez tech mřížek když jsou tam ty dvířka.
Omlouvám se za hrubky!!
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

d.r.o.b.e.k. píše:jestli máš vepředu před tou mřížkou dole větrák tak bych jí vyřízl a zatmelil okraje a dal tam honeycom nebo tahokov nebo perforáč nabarvanej nebo to nechat bez tech mřížek když jsou tam ty dvířka.
vetrak tam nemam ale tohle planuju uz dlouho vypadalo by to urcite lepe nez ted jedine co mi brani je cas snad tedka v lete bych to uz mohl spachat konecne :)
Drobek'
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drobek' »

další TIP(jenom malej):v front panelu jak je ploutev tak je podsvětlená tak tu modrou ledku vymněnit za červenou(
teda to je můj odhad barvy ve které to asi bude to podsvícení jestli bude(nebo jakou barvou chceš to podsvítit))
Omlouvám se za hrubky!!
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

d.r.o.b.e.k. píše:další TIP(jenom malej):v front panelu jak je ploutev tak je podsvětlená tak tu modrou ledku vymněnit za červenou(
teda to je můj odhad barvy ve které to asi bude to podsvícení jestli bude(nebo jakou barvou chceš to podsvítit))
dobrej napad ale urcite to udelam tak aby sla vypnout :) protoze jede PC nonstop a ma tedka vsechny diody vyple :)) v noci to dost rusi :)
*VIPER*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *VIPER* »

Btw. když už jsme u těch detailů - ta skříň není od Thermalright, ale od Thermaltake...
;)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

*VIPER* píše:Btw. když už jsme u těch detailů - ta skříň není od Thermalright, ale od Thermaltake...
;)
diky opraveno :) tyhle dve firmy se mi furt nak pletou :)
Naposledy upravil(a) Stratos dne pát 27. čer 2008, 11:09, celkem upraveno 1 x.
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

máš to moc pěkný
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
klimo
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimo »

Je to velice hezke ale modding ziaden jen ten obrazek ale ten obrazek je slusnej a case kedy mienis upravovat?
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

klimo píše:Je to velice hezke ale modding ziaden jen ten obrazek ale ten obrazek je slusnej
snazis se merit velikost moddingu? to proste nejde, pochop ze i ten obrazek je modding, nemusi to byt nejake velke upravy na konstrukci a podobne...
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
klimo
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimo »

M4r1hu4n3 píše:
klimo píše:Je to velice hezke ale modding ziaden jen ten obrazek ale ten obrazek je slusnej
snazis se merit velikost moddingu? to proste nejde, pochop ze i ten obrazek je modding, nemusi to byt nejake velke upravy na konstrukci a podobne...
Nho tha to ne podle mne to je jen jednoducha uprava no o uprave by som ani nehovoril proste jedna se o nejaku zmenu vonkajsku a to obrazek na bocnici je to hezke ale ako zeby to bol modding tak podle mne ne :(
laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laky99 »

klimo je to urcita forma moddingu cize ta case je upravena podla predstav majitela :-D :-D :-D a mne sa to paci
Obrázek
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

upravy budou jeste velky jenom neni cas. Vzadu budu rezat plechy pro vetrak a ve predu vyrezavat to umelohmotny zebrovani. Dale pridou dalsi painbrashe ale uz v malym meritku (nake to ATI logo + napis apod). Ve vnitr jeste nakej upravy v odhlucneni a kabelazi. Ono delam to postupne.
klimo
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimo »

laky99 píše:klimo je to urcita forma moddingu cize ta case je upravena podla predstav majitela :-D :-D :-D a mne sa to paci
Ale ved aj mne sa paci ten obrazek jen podle mne se nejedna o takou velkou upravu chapes omg
Odpovědět

Zpět na „Projekty“