Levná Tiskárna s co nejnižší cenou A4 ?

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
James.86
Začátečník
Začátečník

Levná Tiskárna s co nejnižší cenou A4 ?

Příspěvek od James.86 »

Canon Laser LBP 2900

Co říkáte na tuto ? Je velmi levná a údajně by neměla mít vysoké náklady na ttisk. Já bych nejraději nějaké all in one zařízení, ale ty jsou v laseru drahé a inkoust zase vyjde o dost dráže + zasychají trysky ... Nebo má někdo jiný názor a poradí ? :-)

//Stano presun z RaDsVK
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.Sniper »

Zdravím, nechci poučovat nebo přesvědčovat, ale mám inkoustovou tiskárnu Canon i550 (už docela starý kousek). Neoriginální inkoust mě stojí 42,-Kč (nebo to je snad 46,-? :-D ) a vydrží mi hoooodně dlouho, těch 500stran. při 5% pokrytí určitě (spíš okolo 1.000str., ale já to nepočítám...).
Co se týče zasychání trysek, více jak 0,5roku jsem netiskl a pak jsem strčil papír do tiskárny a bezproblému tiskla. :wink:

Pro tebe je důležitá jedna otázka: "Jak hodně budeš tisknout?" Jestli hodně, jdi do laseru. Jestli nebudeš moc tisknout, klidně běž do inkoustu (a můžeš rovnou vzít all in one).
Lufe
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lufe »

Právě řeším podobný problém.. Nevíte někdo o levném all-in-one inkoustovém zařízení, ale hlavně s jednoduchým ovládáním aby to zvládla i mamka?? 8)
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“