Nelze dělat nic se soubory na FLASHCE!!!

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
tomygo
Začátečník
Začátečník

Nelze dělat nic se soubory na FLASHCE!!!

Příspěvek od tomygo »

Mám operační systém Win XP. A nastal mi problém sflashkou - nelze nic dělat se soubory na ní, ani na ní žádné soubory přidat...

Mám na ní asi 150 MB písniček, které jdou přehrát. Ale pokud dám celou složku smazat, napíše mi to, že nelze smazat, protože u jednoho souboru nelze najít adresu...
Když dám mazat soubory postupně, tak se stane toto - soubor smažu (bez jakékoliv chybové hlášky zmizí), ale zhruba během vteřiny zmizí i otevřené okno a vzápětí se otevře okno s obsahem flashky znova a jsou tam opět všechny původní soubory...
Pokud nějaký soubor na flashku nakopíruju, opět se tam objeví asi na jednu vteřinu (bez jakékoliv chybové hlášky), ale asi po vteřině se zavře okno a opět se otevře znova a jsou tam jen ty původní soubory...

Prostě nic neodeberu, ani nepřidám... Přehrávat ty soubory přitom jde!
Pak jsem ještě zkoušl zformátovat disk - normálně to formátovalo (řádek s průběhem doběhl až dokonce), ale pak to vyhodilo hlášku, že nelze dokončit formátování...
Taktéž to nejde zformátovat ani když jsem to zkoušel přes správu disků (ve správě počítače) - taky to hodí chybu, že nelze zformátovat..

Nevíte někdo, co s tím? Díky za každou radu...
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

Skus zachránit soubory např programem get data back (proskenuj a skopiruj)
Skus nejaky "profesionalni"program (Partition magic) a smaž partition a skus naformatovat... pokud to nepujde což je docela možne, reklamuj flash
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“