uz jsem to zminoval... staci nacist posledni save, je to bugGyx píše:Jsem v citadele a bojuju se Sarenem.Muj problem je ze mam vsechny zbrane prehraty a nemohu strilet.kdyz si v inventari zmenim zbrane je to furt to same.neni to nejaky bug?
Mass Effect
Moderátor: Baneshee
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ChrastyII
- Začátečník

- Hlavson
- Začátečník

Takže dnes jsem hru dohrál a můžu říct jedním slovem SUPER.
Když dám 10/10 nepřeháním. A gradace konce prostě super. Takhle má vypadat příběh.
BTW: Hra mi zabrala něco okolo 20 hodin (i nepovinné mise). Vřele doporučuju
EDIT: Zbraně se mi natvrdo přehřály tak 2x. Bohužel i u posledního bosse. Ale naštěstí jsem měl ještě brokovku. Docela nepříjemnej bug, ale load to jistí
Když dám 10/10 nepřeháním. A gradace konce prostě super. Takhle má vypadat příběh.
BTW: Hra mi zabrala něco okolo 20 hodin (i nepovinné mise). Vřele doporučuju
EDIT: Zbraně se mi natvrdo přehřály tak 2x. Bohužel i u posledního bosse. Ale naštěstí jsem měl ještě brokovku. Docela nepříjemnej bug, ale load to jistí
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak 10/10 je moc ... krom hlavniho pribehu kterej je sice kycovitej ale drzi tuto hru jednoznacne nad vodou. Nepovinne ukoly jsou naprosto o nicem vsechny sou jak pres kopirak. Navic 20h je pro me jako fandu RPG hodne malo. Navic tech 20h je vc. vedlejsich ukolu a kdyby clovek hral hlavni linii tak je to tak 5-6h coz je smutny.
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Gordar
- Nováček

-
Hra je to vážně skvělá....hlavně po příběhové stránce. Vedlejší questy nestojí za nic, na tom se snad všichni shodnem. Ale ta filmová prezentace příběhu je boží!
! SPOILER !
Nejlepší je ta část, kde mluvíte se samotným "Vládcem". To bylo dokonalý...
! SPOILER !
Nejlepší je ta část, kde mluvíte se samotným "Vládcem". To bylo dokonalý...
Naposledy upravil(a) Gordar dne úte 1. črc 2008, 15:50, celkem upraveno 1 x.
- SiriusDar
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
muzu jen souhlasit, tuhle bomba hru hraji na Xboxech360 a asi by to nebylo tak pekny jak na PCHra je to vážně skvělá....hlavně po příběhové stránce. Vedlejší questy nestojí za nic, na tom se snad všichni shodnem. Ale ta filmová prezentace příběhu je boží!
S pozdravem SiriusDar ave
AMD Athlon64 X2 5000+; Asus M2N32-SLI Deluxe/Wireless Ed - nForce 590 SLI;4*1024MB A-Data EE DDR II 800+MHz ; Gigabyte 8800 GTS 512 MB, PCI-E;
HDD - 320GB Seagete Baracuda ; Creative SB X-Fi Xtreme Gamer; HP 19" HP LP1965
HDD - 320GB Seagete Baracuda ; Creative SB X-Fi Xtreme Gamer; HP 19" HP LP1965
- Bucho95
- Začátečník

Dohráno
Jako lidi si jinde stěžují že jim vadila AI nebo vedlejší úkoly (ty jsou nudné ve všech hrách) ale co mě nejvíc vadilo bylo obchodování - za celou hru jsem si nic nekoupil, zezačátku všechno bylo dráhé a potom tam neměli nic moc dobrýho. těch 500K nebo kolik mi bylo celou dobu k ničemu - jo a taky to levelování bylo nějak moc rychlé. Celkově ale přeze všechno dojem vynikajicí, hodně filmový efekt (doufám že systém dialogů okopírujou i do dalších her) super bojová atmosféra (pokud Fallout 3 bude aspoň z poloviny fungovat takhle, budu nadmíru spokojen) a hlavně reapeři(smrťáci
) dostali co proto a bude pokračování! - 9/10 (+1 pokud jste dlouho žádné rpg nehráli)
BTW Nečekal jsem to ale Ashly je bez oblečení vážně kočka, to nekonečné kecání s ní se vyplatilo
BTW Nečekal jsem to ale Ashly je bez oblečení vážně kočka, to nekonečné kecání s ní se vyplatilo
- ChrastyII
- Začátečník

- PetrB
- Začátečník

- fps
- Začátečník

zákys výroba léku
jsem na planetě Novera na vrcholu 15 úkol výroba léku ale vůbec nevím jak a ven z laboratoře mne nepustí dokut ho nevyrobím poraďte prosím jak na to a je někde návod nikde nic nemohu najít
C2D E8200 2.6@3.2GHz, FREEZER 7 PRO, GB965P-DS4 rev.3.3 Bios F12, Powercolor HD5850, 3xSEAGATE 250GB BARRACUDA, 2x2GB CORSAIR DDR2 800@1000MHz, DVD Samsung+ASUS, THERMALTAKE SOPRANO, CORSAIR 550W, W7 64bit, TV LED LCD LG42SL9000, BlackBerry 9700+4GB KINGSTON Micro Secure Digital
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: zákys výroba léku
Vždycky se musíš při naplňování toho ukazatele trefit mezi ty dva body, co tam jsou vyznačený...až tak jednoduchý to je.fps píše:jsem na planetě Novera na vrcholu 15 úkol výroba léku ale vůbec nevím jak a ven z laboratoře mne nepustí dokut ho nevyrobím poraďte prosím jak na to a je někde návod nikde nic nemohu najít
- fps
- Začátečník

Re: zákys výroba léku
díky už to mamDelarge píše:Vždycky se musíš při naplňování toho ukazatele trefit mezi ty dva body, co tam jsou vyznačený...až tak jednoduchý to je.fps píše:jsem na planetě Novera na vrcholu 15 úkol výroba léku ale vůbec nevím jak a ven z laboratoře mne nepustí dokut ho nevyrobím poraďte prosím jak na to a je někde návod nikde nic nemohu najít
C2D E8200 2.6@3.2GHz, FREEZER 7 PRO, GB965P-DS4 rev.3.3 Bios F12, Powercolor HD5850, 3xSEAGATE 250GB BARRACUDA, 2x2GB CORSAIR DDR2 800@1000MHz, DVD Samsung+ASUS, THERMALTAKE SOPRANO, CORSAIR 550W, W7 64bit, TV LED LCD LG42SL9000, BlackBerry 9700+4GB KINGSTON Micro Secure Digital
- shadow
- Středně pokročilý

Tak už jsem to také dohrál, akorát že moje hrací doba byla přes 45 hodin
, a to jsem ještě zdaleka nehrál veškeré vedlejší mise (pokud jde o ty "Out of Citadel", tak hlavně kvůli nutnosti jezdit pokaždé Makem, což mě už nebavilo). 10/10 bych tomu nedal, ale opravdu zasloužených a poctivých 9/10 určitě... možná tak 95 %.
.
show must go on..
- Matziej
- Nováček

-
Ukladani
Nefunguje mi ukladani hry. Prubezne ukladani pomoci quicksavu a "normalniho" ukladani z menu fungovalo asi do pulky mise na Eden Prime (zhruba do chvile, nez zabili Nihluse). Od te doby nemohu ukladat ani ve zbytku teto mise, ani pozdeji na Normandy ani v Citadele. Funguji pouze autosavy, ktere jsou velmi zridkave.
Hru mam koupenou, ale protoze mi nesla spustit (hlaska typu vlozte originalni DVD do mechaniky), stahnul jsem si cracklou a crack pouzil (mam na PC nejake Deamon Tool a spol, ale uprimne nevim, co je komu po tom, jake jine programy nam na PC nainstalovane).
Je problem s ukladanim zpusobeny tim crackem? Existuje nejaky crack, ktery odstrani pruzeni s odinstalaci emulatoru disku, aniz by prestalo ukladani fungovat?
Hru mam koupenou, ale protoze mi nesla spustit (hlaska typu vlozte originalni DVD do mechaniky), stahnul jsem si cracklou a crack pouzil (mam na PC nejake Deamon Tool a spol, ale uprimne nevim, co je komu po tom, jake jine programy nam na PC nainstalovane).
Je problem s ukladanim zpusobeny tim crackem? Existuje nejaky crack, ktery odstrani pruzeni s odinstalaci emulatoru disku, aniz by prestalo ukladani fungovat?