kompatibilita základních desek od Gigabyte se zdroji

Vše týkající se základních desek. Od problémů, výběru, informací, BIOSů, ovladačů a další.

Moderátoři: Eddward, PKBO

Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

No vyzniva to tak ze jste se tu se Sicco2 shodli ze je GB celkove na prd a Asus to spasi :) Ja jen prikladam svuj nazor, at to tu neni tak tendencni
Ryzen 5800X @ 100W | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3466MHz | Zotac RTX3070 8GB | Asus Prime X470-Pro | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Focus Plus 650W | Dell G3223Q
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

me moje x38 ds4 bezi na 700W taganu naprosto bezproblemu, zezacatku byly problemy s tim ze neudrzela nastaveni OC, pak se to nejak vyresilo ani nevim jak a od ty doby problem neni, fsb zvlada vic nez slusny, stabilita je paradni...takze osobne si na ni nemuzu stezovat.

Osobne bych se v soucasny dobe ridil pri koupi novy desky jednoduchym pravidlem, kdyz mainstreamovou, tak GB, kdyz high-end, tak Asus, i kdyz po tom co OBR naznacil s tou novou GB Extreme mozna tohle stanovisko prehodnotim:-)
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
BudyCZ
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BudyCZ »

Gigabyte dělá hrozný high-end oproti konkurenci.dle mne jsou to vergly.Mainstream není špatný.ale osobně bych si desku od gigabytu nekoupil nikdy.kupuji jen asusky pač jim bezmezně věřím.neříkám že gigabyte jsou špatné ale nemám sněma dobré zkušenosti.momentálně mám doma pár desek od gigabytu pro amd a ty jsou fajn...pro amd bych si ji klidně koupil funguji skvěle.
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Budy shine:
Si cetl moje problemy s DS4 965 chipseterm ne?
GB mi do kompu nesmi..
BudyCZ
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BudyCZ »

Red Devil píše:Budy shine:
Si cetl moje problemy s DS4 965 chipseterm ne?
GB mi do kompu nesmi..
mě taky nesmí ale bohužel nějak často se mi tam sere na testy :D nvm čím to je ale zatím každá druhá GB deska je špatná
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

JJj
Odpovědět

Zpět na „Základní desky“