Caff mam velký problem z grafikou .
Hrám hru a zrazu nastane neveritelné sekanie a neviem z akeho dovodu.
Stava sa to pri NFS ProStreet alebo COD4 ...atd
Newem čo mam robiť poradte
Teplotu mi stale ukazuje 40 až 48 stupnou......a PCI-E je zapojene
//Thellwin - upraven název threadu
Matična:ASUS P5KC,CPU:Intel Core2Duo E8400,Chladič CPU Thermaltake Sonic Tower rev.2, GPU:ASUS EN8800GT,RAM:A-DATA Vitesta 2 x 1GB 800MHZ,Zdroj:FEEL 400W, HDD:250GB,
Jazdec píše:Caff mam velký problem z grafikou .
Hrám hru a zrazu nastane neveritelné sekanie a neviem z akeho dovodu.
Stava sa to pri NFS ProStreet alebo COD4 ...atd
Newem čo mam robiť poradte
Teplotu mi stale ukazuje 40 až 48 stupnou......a PCI-E je zapojene
co mas za monitor? moze sa zaplnovat pamet na grafike v tedy je pokles FPS
Taky mně to dělá ale jenom v jedné hře Juiced 2: Hot Import Nights. Mám 8800 GTX a aji když dám všecko na minimum nehorázně se to seká. Mám tu grafiku skoro 2 roky ale dělá to jenom Juiced 2:HIN. Skoušel sem všecky ovladače a nic.
Nooo a mne najnovšie začalo ne sekať ale stopne hru a skočí čierna obrazovka a nič
Neviem či nahodou to nebude zle primontovaný chladič na grafike hoci mi ukazuj nicke teploty....... určite sa prehrieva neaký čip
Matična:ASUS P5KC,CPU:Intel Core2Duo E8400,Chladič CPU Thermaltake Sonic Tower rev.2, GPU:ASUS EN8800GT,RAM:A-DATA Vitesta 2 x 1GB 800MHZ,Zdroj:FEEL 400W, HDD:250GB,
Pokud ti to dělá jen jedna/dvě hry, těžko můžeš mluvit o nějakém přehřívání... Mě taky spousta věcí padá do BSoD nebo do černé obrazovky(i když zruším taktování) a nikdy jsem to nevyřešil - prostě ty hry nehraju...
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
řek bych, že pokud ten zdroj není uplněj šmejd, ak to tím nebude, mám podobnou sestavu a max. spotřeba je 210W (měřeno vlastním wattmetrem.) CPU mě jelo ale jen na 2.85ghz... Obě zminované hry jsem hrál v poho... zkus tu grafiku v jiným PC a pak reklamace.