zadny obraz videa v zadnem prehravaci :(
- foxtero
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
zadny obraz videa v zadnem prehravaci :(
Zdravim,
resim velmi zvlastni problem s PC a bohuzel jsem vycerpal vsechny mozna reseni problemu, tak se obracim sem. Snad mi poradite neco noveho.
Nainstalovan codecs pack; zvlast jeste xvid a divx
Problem je nasledujici:
Zadny video soubor, se neda na pc prehrat, tj. nezobrazi se obraz. V zadnem prehravaci. Ozkouseno na bsplayeru, wmp a dokonce ani vlc, ktere zadne kodeky ani nepotrebuje se obraz nezobrazi. Zvuk jede v poradku.
Zkousel jsem projet PC AVGckem a Sbybotem, neco naslo, ale problem nevyresilo. Dale jsem zkousel obnovit system k nejvzdalenejsimu moznemu datu, ale take zadny vysledek.
Bohuzel neprichazi v uvahu preinstalovani pocitace. Tak potrebuju tento problem vyresit jinym zpusobem.
Diky moc za jakekoli rady.
resim velmi zvlastni problem s PC a bohuzel jsem vycerpal vsechny mozna reseni problemu, tak se obracim sem. Snad mi poradite neco noveho.
Nainstalovan codecs pack; zvlast jeste xvid a divx
Problem je nasledujici:
Zadny video soubor, se neda na pc prehrat, tj. nezobrazi se obraz. V zadnem prehravaci. Ozkouseno na bsplayeru, wmp a dokonce ani vlc, ktere zadne kodeky ani nepotrebuje se obraz nezobrazi. Zvuk jede v poradku.
Zkousel jsem projet PC AVGckem a Sbybotem, neco naslo, ale problem nevyresilo. Dale jsem zkousel obnovit system k nejvzdalenejsimu moznemu datu, ale take zadny vysledek.
Bohuzel neprichazi v uvahu preinstalovani pocitace. Tak potrebuju tento problem vyresit jinym zpusobem.
Diky moc za jakekoli rady.
- zombux
- Odborník PCT

- foxtero
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- foxtero
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- foxtero
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
To Dzin: Ano obnoveni systemu jsem zkousel, zadny vysledek neprinesl.
Problem ale vyresen. Byl v v ovladaci na grafiku. Nainstaloval jsem starsi ovladac a uz vse funguje. Zahadou je, ze si obnoveni systemu nepamatovalo stary ovladac grafiky nebo tam zustalo tam neco z toho noveho.
Takze problem byl v driveru. Diky za reakce.
Preji pekny den
Problem ale vyresen. Byl v v ovladaci na grafiku. Nainstaloval jsem starsi ovladac a uz vse funguje. Zahadou je, ze si obnoveni systemu nepamatovalo stary ovladac grafiky nebo tam zustalo tam neco z toho noveho.
Takze problem byl v driveru. Diky za reakce.
Preji pekny den
- RS11
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: zadny obraz videa v zadnem prehravaci :(
musíš s tím novým ovladačem přeinstalovat i centrum ATI....
mít driver 8.7 a to ATI centrum také 8.7 a pojede i s novými ovladači...
Toshiba A200 - 1S9 | Intel Dual Core T2330 | 3GB DDR2 | HDD 160 GB 5400rpm | ATI Mobility Radeon HD2600 256MB | 15.4" WXGA | OS - Microsoft Windows Vista Home Premium SP1
- Zub
- Začátečník

-
Re: zadny obraz videa v zadnem prehravaci :(
tak tak, tohle uz je asi 150 thread kde se to vyresilo..RS11 píše:musíš s tím novým ovladačem přeinstalovat i centrum ATI....