Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Sir_-_Death píše:
zombux píše:...(rotaci mapy nenávidím),...
Souhlasím. Rotace map u mě způsobuje, že ztrácim směr, kudy jsem chtěl jít (kor když se otáčí i postavička) a to pak padaji slova, za který by se ani dlaždič nestyděl :oops:
hlavně pak místo rubání potvor člověk musí věnovat pozornost rotaci, a to je nesmírně iritující
ignorelist: kremrole a dezoláti
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

zombux píše:hlavně pak místo rubání potvor člověk musí věnovat pozornost rotaci, a to je nesmírně iritující
No konecne to nekdo zminuje, rotace me taky dost vytaci, ale asi to jinak u novych titulu nejde. Momentalne pri NWN2.
Skilltree bude stejny/podobny/jiny?

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

Sir_-_Death píše:
MichiGen píše:Maximalna retardacia, clanok na pobavenie.
http://gurujoe.blogspot.com/2008/06/dia ... pekla.html
:lol: K tomu neni co dodat. Pablb na entou. Že jde z prvního videa z alfa verze hry udělat recenzi, to jsem fakt netušil.
Pár takovejch keců by se našlo i před vydáním/ po vydání diabla 2 a hraje se dodnes.

Rotace mapy....jsem rád že tam není. Vlastně si ani nevzpomínám na hru kde by mě potěšila a bral bych to jako přínos.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

MichiGen píše:...
Ten ňouma mi připomněl recenzi na dvojku v ABC :lol: Tam pan rádobyrecenzent dohrál jen první akt a hru totálně potopil. Jestli to najdu, a budete-li chtít, nascanuju to a postnu :)
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

JJ hod to sem. Mám pár starejch levelu a score a tam si občas rád počtu preview a spekulace o Diablo 2 či lod :)
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Sir_-_Death píše:Ten ňouma mi připomněl recenzi na dvojku v ABC :lol: Tam pan rádobyrecenzent dohrál jen první akt a hru totálně potopil. Jestli to najdu, a budete-li chtít, nascanuju to a postnu :)
Tomu by som sa potesil :lol: . Ono najhorsie na tom je ze ti ludia "joe a ololo" ak to nie je jedna a ta ista osoba ktora sa iba skryva za cesku mluvu, tomu asi skutocne veria. Cely blog je jednoducho zamerany na hanenie PC platformy.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Obrázek

:roll: Snad nespáchá podobnou krávovinu i na trojku.
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Ten člověk tu hru nemohl hrát dyl než pět minut...a nebo spíš, jen se díval...
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

tak jsem omezeny pubos a co, nestydim se za to:)) ten clanek je totalne stupidni, borec si hraje na neco co vubec neni
ta recenze na to diablo 2 je taky pekne smesna, borec nedosel myslim ani k Andariel:)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
jaffar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaffar »

Na ten clanok z Abc si velmi zivo spominam. Pisal to aspon 2 roky po tom, co ta hra vysla a hral ju snad 5 minut. Hold pablb :evil:
ziadny podpis
roman2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od roman2 »

Nordir píše:Sem zvědavej na class ... barbar a witch doktor me neberou.
na to si este asi pockas. imo minimalne 2-4 roky. zatial nemaju urobene nic ine, len to co ukazali na ohlaseni hry.
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

roman2 píše:
Nordir píše:Sem zvědavej na class ... barbar a witch doktor me neberou.
na to si este asi pockas. imo minimalne 2-4 roky. zatial nemaju urobene nic ine, len to co ukazali na ohlaseni hry.
Vzdyt uz maji vsecko slozity hotovy. Vyrobit zbyvajici 3 classy nemuze byt uz tak tezky. Jinak je vsecko generovany automaticky. Podle me by to mohlo byt uz na vanoce nebo nejpozdeji pristi rok touhle dobou. Na druhou stranu zname blizzardy a jejich odkladani. Ale 4 roky jsou podle me uplne zbytecny.
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Tento rok Blizzard vydáva Starcraft II a datadisk k WoW, takže môj osobný tip na vydanie Diabla III sú Vianoce 2009 :)
.
ghostcz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ghostcz »

No Starcraft II tenhle rok fakt asi nečekejme.. Ten vidim nejdříve tak na příští jaro. Ale Vánoce 2009 pro D3 zní docela realně:)
kurcatovium
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurcatovium »

Abych pravdu řekl, ukázková prezentace Barbariana mě zrovna nepřesvědčila... Spíš bych ji bral jako dostatečný strašák. Kam se poděla rychlá akce, kterou bylo diablo proslulé?

Nechápejte mne špatně, nevypadá to vůbec zle... Ale nevypadá to ani jako Diablo. :-D
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Já myslím, že se bude opakovat situace z Diabla 2, vydají ho samozřejmě pozděj než má být, všichni ho budou kritizovat, že měl vyjít o dva roky dřív, recenze typu ABC, 70 -80% hodnocení, spousta keců, no a budeme všichni zase usilovně klikat dalších osm let do vydání čtverky :-D
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Toho zeby mal Blizzard take zdrzanie pri tom aku ma sucasnu poziciu na hernom trhu sa skutocne nebojim.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

kurcatovium píše:Abych pravdu řekl, ukázková prezentace Barbariana mě zrovna nepřesvědčila... Spíš bych ji bral jako dostatečný strašák. Kam se poděla rychlá akce, kterou bylo diablo proslulé?
Takže on tam pokosí asi 200 příšerek za 5 minut a na tebe je ta akce moc pomalá? :lol:
kurcatovium
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurcatovium »

Delarge: jednoznačně... Nemyslím frekvenci úmrtí, ale celkově jakousi "svižnost" celé akce. Možná je to tím, že jsem zvyklej v D2 na Barbariana s 2 very fast mečíkama a frenzy skill :-D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“