ATI Catalyst 8.6 final

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

zkusil jsi preintalovat flash plugin? (adobe web) Samozrejme to vyresi jen problemy s youtube videem
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

palda píše:zkusil jsi preintalovat flash plugin? (adobe web) Samozrejme to vyresi jen problemy s youtube videem
ty mi prave jako jediny sly. kazdopadne uz mi tady v jiny sekci poradili jak se to vyresi. tak pro vsechny co maj stejny problem s videem.

CCC -> avivo videa -> predvolby -> predvolby videa zmenit na domů
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Je to docela zvláštní problém. Stačí pustit nějaké video, které využívá přímou hardwarovou akceleraci (třeba nějaký MPEG2, máte-li příslušný dekodér) a od té chvíle už všechno funguje 100% až do dalšího restartu...
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

jeste vic zvlastni je to, ze kdyz nahodim znova ty 8.6 tak tam v CCC avivo videa nezle zmenit predvolby videa - jsou tam stale ty defaultni u kterych mi nejdeou ty videa. takze navrat zase k 8.2
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

kde se da stahnout celej balik vsech soucasti ovladacu jako je treba na CD mam tam jen 8.5 a chtel bych 8.6 (driv sem pouzival jen dispaly driver ted chci vse) THX
NB:Acer Aspire V3 571G
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“