Mafia 2
Moderátor: Baneshee
- 133
- Začátečník

- Sobo
- Středně pokročilý

Neco tam bylo, treba kdyz baseballovkou pretahnes hydrant, tak te to zabije, nebo auto, ktera zacne skakat po tom, co mu prostrelis vsechny kola, taky se jeste dalo skocit zpatky do Corleone hotelu, kdy na vas pak NPC vubec nereagovali. 
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Maxtor
- Začátečník

-
No.. jako bychom o tom prave nemluvili..
http://bonusweb.idnes.cz/clanky/gameeko ... ek_son.idnV uplynulých letech před odkoupením Illusion Software jsme se tak mohli setkávat se stesky českých vývojářů na nátlak zahraničních manažerů dosazených vydavatelem, o obtížných jednáních a podobných věcech. Vše samozřejmě anonymně, nad pivem.
- Thellwin
- Administrátor

- Deponer
- Nováček

Sdílím tvé pocity... Mafii jsem dohrál na každém svém počítači (4 jsem měl) vždy jako první hru. Prostě symbolicky... vždy ji mám nainstalovanou, protože mě občas přepadne chuť si projet Lost Heaven za doprovodu krásných melodií jazzové hudby, které se zaryly mnohým hráčům tak hluboko do mozku, že I.P. Pavlov funguje a kdykoliv tu hudbu slyším, vybavuji si jednotlivé mise, momenty, ulice apod.Keanu píše:Já se spíš bojim že toho naslibovali moc a pak to dopadne jako v případě Crysis..ale jestli to dopadne tak jak slibujou tak to bude nezapomenutelná hra jako Mafia
Jen se mě nelíbí jméno Vito
//zajmá mě jak to dopadne s PC verzí když je to vyvýjený primárně na konzole
Jen se obávám té dvojky... Trailery, obrázky, artworky vypadají dobře, ale co z toho bude je ve hvězdách... A jméno Vito mě mrzí z důvodu, že ho mám spojené s jinou osobou. Donem Vitem Corleonem z Kmotra...
Intel Core 2 DUO 4600 2,4@3,0; ASUS P5GC-MX/GBL; zevl DDR2 667Mhz 2x 1GB RAM; ATI Radeon X1950 pro;HDD Samsung 250GB ale upgrade in progress 
- kurcatovium
- Začátečník

- m1na
- Začátečník

- SiriusDar
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
presne tak prvni Mafie byla bomba a nic tomu nechybelo, a kdyby tedka Mafii2 zasadili do one clony GTA4 tak by to jen zkazili, ale verim ze to tak neudelajiTaky si preju at je to spis realnejsi jak puvodni mafie, gta clonu tu je az az. Posledni dobou mi chyby realnejsi hry kde nevydrzim celej zasobnik strel. Chtelo by to neco jako operation flashpoint.
S pozdravem SiriusDar ave
AMD Athlon64 X2 5000+; Asus M2N32-SLI Deluxe/Wireless Ed - nForce 590 SLI;4*1024MB A-Data EE DDR II 800+MHz ; Gigabyte 8800 GTS 512 MB, PCI-E;
HDD - 320GB Seagete Baracuda ; Creative SB X-Fi Xtreme Gamer; HP 19" HP LP1965
HDD - 320GB Seagete Baracuda ; Creative SB X-Fi Xtreme Gamer; HP 19" HP LP1965
- Deponer
- Nováček

- bigbastard
- Začátečník

- Deponer
- Nováček

Re: Mafia 2
Zdravím, nevím jestli tohle video už tady někdo dřív třeba nezveřejnil, ale je to asi 20 minutová prezentace 2K o mafii 2 - je dobrý, že o tom mluví člověk, který to dělá (nějaký lead grafik a designér) ale stejně si neodpouští komeční "žvásty" ale nějaké zajímavé a hodnotné info tam je...
http://www.duber.tv/cs/maxcon-2008/nede ... a-mafie-2/
tak sledujte...
http://www.duber.tv/cs/maxcon-2008/nede ... a-mafie-2/
tak sledujte...
Intel Core 2 DUO 4600 2,4@3,0; ASUS P5GC-MX/GBL; zevl DDR2 667Mhz 2x 1GB RAM; ATI Radeon X1950 pro;HDD Samsung 250GB ale upgrade in progress 
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Rendery postav. Vito mi z profilu připomíná Marlonda Branda
.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- blekota je boss
- Začátečník

co se s touhle hrou deje, to by me taky zajimalo...urcite ten vyvoj nejde uplne hladce podobne jako u Alan Wake...no snad se pristi rok dockame
- snork
- Nováček

-
uz se tesim jako prase 
- Maxtor
- Začátečník

-
Nevim co porad vsichni zmatkujete.. uplne puvodni datum bylo ohlaseno v Lipsku a to sice vanoce 08.. no.. tak to proste nestihli a vydaj to na jare, nebo ze zacatku 09.. nejaky problem..?blekota je boss píše:co se s touhle hrou deje, to by me taky zajimalo...urcite ten vyvoj nejde uplne hladce podobne jako u Alan Wake...no snad se pristi rok dockame
Co to ma spolecneho s Alan Wake..? Mafia byla ohlasena Trailerem.. sice se par let nedelo nic, ale taky nikdo nikomu nerikal, ze nejaka Mafia2 bude.. prosteji ohlasili a rok a pul na to, ji vydaj.. co je na tom jako divneho..
- Warran
- Žlutá karta Bazar

-
Pokud mě paměť neklame, tak Mafie byla opožděná snad o rok, takže v případě Mafie II se zatím nic zvláštního neděje. Navíc nevím, jestli termín vánoce 2008 byl oficiální. 
- Sobo
- Středně pokročilý

Mluvil jsem se zdrojem, snad vas potesim, kdyz reknu, ze, vydani odhaduje nejdriv na cervenec 09, a to je jeste pry optimista.
// alespon to bude kvalitni
//upraveno
//upraveno
Naposledy upravil(a) Sobo dne úte 17. bře 2009, 16:36, celkem upraveno 1 x.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hmm, takže vánoce 09Sobo píše:3. vydani odhaduje nejdriv na cervenec 09, a to je jeste pry optimista.// alespon to bude kvalitni
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Sobo
- Středně pokročilý

GTA IV ma vyjit zhruba za mesic, s tim se to urcite nesrazi. 
- Rytmus
- Žlutá karta

-
Nevíte jestli tahle hra vyjde i pro konzoli Playstation 2 nebo to bude jen pro Next-gen konzlole?