KlaSniC píše:nas GM zacal hrat retry a dava s tim pekne coudy jako je fakt hodne zavisly na eq na ilidanovi vytahl 1700dps coz sme fakt cumeli tak umi

uz ani nepremysli respecnout zpet na holy
Jako muzu potvrdit. Jeste kdyz jsem hral na Frostmane, tak znamej po dvouch letech v holy, respecnul na retri.
Rikal ze healovat porad uz ho nebavi.
Damagi daval slusnou, mel jsem s lockem co delat abych se mu vyrovnal.
Na mobech s malo HP byl na tom mnohem lepe.
Ono nez lock neco vycasti, tak to chvili trva
Jinak u locka jsem si vycraftil ten Frozen-Shadoweave set
Celkova cena materialu 2700g + cca 300g za gemy.
Mno a zjistil jsem ze do raidu to neni nic moc, mnohem lepsi je T4.
Protoze T4 ma vice hitu a to s tim craft setem nedozenu ani s hit gemy.
Takze jsem si rekl ze craft set presocketuju jen na crit a dmg a budu ho pouzivat na Heroic a trash v raidech(tam je potreba jenom 64 spell hitu) a T4 na bossy v Raidech.
Ta T4 ma sice mene spell dmg, ale ten hit je mnohem vice potreba dokud neni caplej.
Jinak k tomu craft setu, ke questeni je vybornej a i do HC. Mam ted s fel armorem pres 1000spell dmg a s decursou 13%(malediction 3/3) a ruinem, je to solidni combo. Jeste to chce zamakat na critu a mit ho alespon 20% bez talentu. Ma set bonus vraceni 2% HP ze zpusobene damage. Takze kdyz tikaji dotky a jeste treba moba drainuju, tak mam celej display zeleny
To se podda, vyladim addony
Jinak co se tyce full affi s unstalble affi a nebo jenom SM/Ruin
SM/Ruin mi dela vetsi DPS a to i pri 15% spell critu.
Rozhodne se mi to zda lepsi.
Hlavne na kratsi fighty nez jsem moba nadotkoval tak zhebl zergem ostatnich.
Ted decursa, Corruption a uz solim SB
Jeste jeden poznatek a to ze Ork lock je na PVE opravdu narez
Blood furry dava 140spell dmg na 15s kazde dve minuty.
Zapnu BF + dalsi trinket a mam na 15s spell dmg 1300. Coz ma nekdo v zakladu, ale ja jsem rad zatim i za toto

Pak jenom s decursou neni problem prvni sb crit kolem 4200, druhej pak vetsinou neni, protoze diky jen 15%(20%) critu to vetsinou nevyjde.
A mezitim ten buff z trinketu zmizi nebo mob zhebne na klasicke SB nekriticke.
jen pozn poc ne destro 0/21/40
zatim neni gear a za druhe, skoro vsichni loci v guilde jsou destro, takze se nekdo musi obetovat a jit affi s malediction