Stačí grafická karta nVIDIA Quadro NVS 140M 128MB na hraní?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
w00t
Nováček
Nováček

Stačí grafická karta nVIDIA Quadro NVS 140M 128MB na hraní?

Příspěvek od w00t »

Stačí grafická karta nVIDIA Quadro NVS 140M 128MB na hraní některých her? Konkrétně mě zajímá RF Online a ROHAN. Pořizuju si nový notebook, už mám v podstatě vybráno, ale zajímalo by mě, jestli si na tom o pauze aspoň střihnu nějakou gamesu. :)
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

http://www.notebookcheck.net/NVidia-Qua ... 216.0.html
Na nové hry to není, jako naprostá většina GK pro notebooky.
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
w00t
Nováček
Nováček

Příspěvek od w00t »

malidian píše:http://www.notebookcheck.net/NVidia-Qua ... 216.0.html
Na nové hry to není, jako naprostá většina GK pro notebooky.
Díky za odpověď. Tak trochu jsem vytušil, že na notebooku mi nové hry nepůjdou. To mi ale ani nevadí, protože já nechci hrát nové hry, ale jen svoje osvědčené hry RF online a ROHAN. Z toho notebookchecku bohuzel nic moc nepoznám, jelikož grafickým kartám nerozumím.

Takže ještě jednou, prosím - zahraji si s touto grafickou kartou svoje dvě oblíbené hry cca na střední detaily bez trhání?

Díky za odpovědi.
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

Včera jsme na tehle garfice drti Battlefialda 2 na Lance a jel v phodě, ale jaké bylo grafické nastavení nevím, to jsem vůbec neřešil, nechal jsem základní... Jinak já na ni hraju pravidelně CS a to jede bez problému. A World Of Warcraft jel taky dobře.
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
w00t
Nováček
Nováček

Příspěvek od w00t »

Díky. V pondělí si pro ten notebook jdu, tak snad si na tom i pěkně zahraju. :-)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“