Tiskarna HP 720DJ pod Vistama

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
deadmeat
Nováček
Nováček

Tiskarna HP 720DJ pod Vistama

Příspěvek od deadmeat »

Jde o asi 12 let stary typ, ale porad tiskne dobre. Problem je, ze jsem presel na Visty a i kdyz tu tiskarnu Visty nainstalovaly, netiskne. Kdyz dam tisk, tak vezme papir, pak jakoby zachroupe, toenr popojede, ale nevytiskne ani pismenko. Co s tim? Univerzalni tiskovy driver jsem stahl a ten nefungje vubec.
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Co s tím? Zahodit a koupit novou, ceny začínají na 600 Kč i s náplněma.
Kvalita, rychlost i ekonomie tisku je btw. u moderních tiskáren někde naprosto jinde.....
deadmeat
Nováček
Nováček

Příspěvek od deadmeat »

Surgical píše:Co s tím? Zahodit a koupit novou, ceny začínají na 600 Kč i s náplněma.
Kvalita, rychlost i ekonomie tisku je btw. u moderních tiskáren někde naprosto jinde.....
To je mi lito, navic tahle tiskarna je celkem dost kvalitni, tiskarna za 6 stovek z Makra je naprosto jinde, ale urcite ne vys. Pod Linuxem slape taky v pohode, tak nevim.
deadmeat
Nováček
Nováček

Příspěvek od deadmeat »

Tak sem to porad zkousel, kdyz dam tisk, tak to papir vezme, jakoby chroupne, ale uz netiskne. Kdyz dam vytisknout zkusebni stranku, tak vyjede vytistena v pohode. Tak nevim, ale podle me to musi nejak nakonec jit, ne?
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“