webkamera vseobecny dotaz
- mihal222
- Nováček
-
webkamera vseobecny dotaz
Ahoj, muzete mi prosim nekdo poradit. Chci si poridit webkameru a u nekterych kamer je uvadena funkce automatickeho snimani pri pohybu (kamera se sama zapne, kdyz zaznamena pohyb). Tato funkce se da pres software vyuzit u jakekoliv kamery nebo musi mit kamera nejake infradiody (u nekterych jsou uvadeny), netusite?? Diky. A popripade kdyby jste mel nekdo typ na dobrou kameru..
- Dr.Buba
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Kamera nepotřebuje žádné vymoženosti.Mám obyčejnou kameru od Geniusu, starou jak svět, s rozlišením 640x480, a umí to. Je to jen věc sofwaru. Používal jsem to jen krátce - když kamera zaznamenala pohyb, soft poslal mail (bylo třeba to povolit v Outlooku) a mě přišla na mobil hláška z emailové schránky. Takže jsem věděl, ze bydla prisel ze skoly na koleje.
MB:ASUS Z77-A; CPU:i5 2500K@4.5GHz water cooled by HeatKiller rev. 3.0; RAM:Kingston+Corsair 4x4GB CL9 1600Mhz; GPU:GTX 780; HDD's:Samsung 850 256GB + ADATA 1TB NVMe Blu-Ray:BD-RE BH08LS20; LCD:24" HP ZR24w; Sound:Audigy 4; PSU:Corsair TX750w; CASE:Thermaltake Armor