Dneska jsem se chtěl přihlásit na QIP 8060 a vyjela mi hláška:
Nemáte požadovanou verzi programu. To samé udělalo i kámošovi.
Svině z ICQ zablokovali QIPa. Bože ICQ to je sračka jak prase
//Fifi: Vlákno přejmenováno z "ICQ BLOKUJE QIP !!!".
stejny problem, vyzkouseno na dvou buildech qipu, od cca peti hodin to nejede.
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Třeba časem udělaj novej protokol na kterým poběží novej QIP. Nwm nwm. Tohle se mi nelíbí. Na jednu stranu chápu, že ICQ to ubírá zisky, qip je bez reklam a jiných zbytečností .... ale i tak mě to štve.
ICQ má tak 1/3 funkcí qipu....hlavně že to má milion zbytečnýých her a kokotin jako Zlango :-/:-/:-/:-/:-/
ICQ je total LOW !!! Ja jsem hledal programek namiesto ICQ a nasel jsem QIP!!! QIP je SUPER, bez vselijakych zbytecnosti, ne jako ICQ. A nejde ani Infium?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
AOL ode dnešního dne odpojila program ICQ5.1 (jak to již udělalo vickrat v historii), lze se připojit jen přes ICQ6 (někoho ještě potkáte s 5.1čkou, ale to je nahoda).... já jedu teda tedka z QIP Infium 9006 RC1 a bez problému... kamoše to pres QIPa nechce pustit, ale někoho zase jo... prostě dneska je na ICQ divoký letní den
Jsem na tom stejne. QIPik 8060 bez sance na pripojeni s chybou o aktualni verzi. Neslo se mi pripojit ani na ICQ 5.1 tak jsem instnul ICQ 6 a to v poradku nabehlo. Stara Miranda 0.6.8 mi tez v poradku nabehla pouze s upozornenim ze ICQ starne a bylo by zahodno aktualizovat. Kamos s QIP Infium je uspesne online ale radsi nebude zkouset restart programu. Doufam ze to brzy bude opet funkcni
na tyto všechny problémy tu je jedno 101% účinné řešení: použít jiné protokoly, nejlépe Jabber. Předejdete těmto problémům a získáte mnoho více jiných fcí a věcí.... jenže bohužel v české kotlině ma dominantní postavení ICQ a přesvědčit lidi (hlavně bárbíny mladsí 13 let, ty dle pravidel ani nemají na ICQ co dělat), aby přešli je nadlidský úkol...