Nejprotivnější věc na dnešním herním průmyslu...

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Co je nejvíc protivná věc na dnešním herním průmyslu ?

Neustále odkládání vydání her.
12
9%
Nedostatek originality a lepšího scénáře.
39
29%
Nedodělky plné chyb a vůbec nevyladěné hry.
20
15%
Úžasné, reklamou nahypované herní vlastnosti, které ve finále jaksi chybí.
11
8%
Nedostatek smysluplného a pořádného obsahu pro "dospěláky".
5
4%
Bezuzdné dojení otřelých témat a značek (StarWars..)
4
3%
Mizerné pracovní podmínky herních vývojářů.
1
1%
Vzrůstající procento her hlavního proudu (mainstreamu).
12
9%
Fakt, že za většinu těchto protivných aspektů může megakolos EA :).
18
13%
Krátká herní doba.
14
10%

Celkem hlasů: 136
kurcatovium
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurcatovium »

Mně vadí takové obecné "zjednodušování", které se dnes vidí celkem často... Člověk si pomalu vystačí s šipkou dopředu a tlačítkem fire.

Mám rád RPG a v poslední době je to takové vaření z vody, byť to občas ozvláštní nějaká pořádná hra. Některé tituly jsou zbytečné.
Deponer
Nováček
Nováček

Příspěvek od Deponer »

Nejhorší je ODKLADÁNÍ, které je uměle vytvářeno pro získání větší komunity hráčů a s ním uměrnému očekávání, které má vliv na CENU, kterou stanoví podle počtu čekajících lidí za co největším ziskem... všechno toto vede k neustálému ZKRACOVÁNÍ HERNÍ DOBY, aby mohli z nás hráčů třískat další peníze zas a zas a zas... :D :D :D

takový FANTASY názor...
Intel Core 2 DUO 4600 2,4@3,0; ASUS P5GC-MX/GBL; zevl DDR2 667Mhz 2x 1GB RAM; ATI Radeon X1950 pro;HDD Samsung 250GB ale upgrade in progress :)
bigbastard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bigbastard »

mě nejvíc asi vadí že některe tituly ani nevychazeji na pc,ale vychazej na konzole
CPU Intel 486 DX2 66Mhz, MB Intel Classix, Grafika S3 Trio 2MB, RAM 4MB, HDD Seagate 420 MB, DOS 6.0, CD-ROM 2x, zdroj 150W
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

me vadi prave ten nedostatek originality, mozna je to tim, ze sem starsi a mam uz leccos co se tyce her za sebou, ale dlouhou dobu, nastesti jsem zivil vzdycky dve platformy, takze sem si toho uzil dost z nekolika svetu a vzdycky me prekvapi overeny znacky (metal gear solid, ridge racer...), ale ono neni v cem delat invenci... treba takovej Gumball je perfektni, ale koho to chytne na extra dlouho? Taky mi vadi pristup EA, i kdyz maji tolik prachu, ze se nemusi bat tolik experimentovat a prinesli docela zajimavy hry jako Battlefield: Bad Company, ktery ale stejne skrouhnul diktat EA, stejne tak Crysis, ktery mi ale tak uzasny neprislo co se herniho zazitku tyce... a nemluve o tech bugach, i takovej perfektni Mass Effect dokaze zkazit bug, nebo GTA4 s padanim a zamrzanim, tedka si uvedomuju, ze sem se naposled dobre bavil jen na konzolovejch hrach, nebo predelavkach z konzole :-D
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

kurcatovium píše:Mně vadí takové obecné "zjednodušování", které se dnes vidí celkem často... Člověk si pomalu vystačí s šipkou dopředu a tlačítkem fire.

Mám rád RPG a v poslední době je to takové vaření z vody, byť to občas ozvláštní nějaká pořádná hra. Některé tituly jsou zbytečné.
100% pravda, howgh!
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“